Завеса бретон: Нова тенденция прическа за феновете на пони!

Отминаха дните, когато изправяхме бретона на всеки пет минути. Небрежната тенденция прическа "Завеса бретон " прави сложния стил излишен. Разкриваме на кого подхожда новата визия на пони.

Всеки, който има две леви ръце по време на прическа или просто не се чувства като сложен стил, трябва да хареса най-новата тенденция прическа по отношение на бретон. "Завеса бретон ", на немски, колкото "завеса пони ", е стилът, който влиятелните хора обичат в момента.
И ние сме луди по актуализацията на понито. Защо? Защото бретонът на завесите е удивително неусложнен и изглежда толкова красиво естествен. Перфектен за периода на Корона!

Как е оформена тенденцията прическа завеса бретон?

Чудесното в стила на тенденцията: всяка жена с права пони може да носи модерната завеса бретон - без значение дали косата е кратка или дълга.
Всичко, което трябва да направите, за да създадете външния вид, дърпате средно и изтрийте понито на страниците. Това създава желаната пони рамка за лицето, напомнящо за завеса.

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Vintage Ninja (@stefie_lovett) на 4 май 2020 в 12:00 PDT

Завесата бретон са супер лесна грижа

Ако имате фина коса, която винаги иска да падне в средата, можете да дадете някакъв текстурен спрей (това е най-бестселът на Amazon *) в сухата коса, разбъркайте ги и след това дръпнете централните сладкиши.
Не се притеснявайте, ако нишките на понитата не са точни. Напротив: разхвърлян вид е напълно наясно с естествената завеса.
Четене Съвет: Choppy bob: тази прическа е идеална за мързелив
Елегантно, завесата взрива, ако сложите косата в нежни вълни и гланц за блясък за благороден блясък. Тогава тенденцията прическа с пони е идеална за вечерта.

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Xenia Adonts (@xeniaadonts) на 26 април, 2020 в 9:18 PDT

Кой е завеса бретон?

Задействаха понито и небрежно се блъснаха настрани, изглежда чудесно ненадеждно. За разлика от гладко, точно разчленено пони, което бързо може да се държи малко стриктно, завесата бретонът изглежда много игриво.
Тенденската прическа също е идеална за тези, които искат да работят по-млади. Нищо чудно, че моделът-мама Хайди Клум се кълне за известно време на завесата.

И дори предимство има завесата бретон: разхлабените падащи понивания ласкат лицето на лицето. Кръглите лица ги карат да изглеждат по-тесни, ъгловите лица им придават повече мекота.

Във видеото: Тези грешки могат да се случат, когато се подстрижете сами

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Aischa Butt