бетонови дюбели

Дюбелите не се държат във никакъв субстрат. Има различни разтвори в зависимост от състава на субстрата. Един от начините е вграждането на дюбела, т.е. използването на инжекционен дюбел. По-долу ще получите ръководство за настройка на дюбелите.

Използването на инжекционни скенери за настройка в бетон

Има голямо разнообразие от ситуации, които могат да преобладават, когато искате да прикрепите дюбел в земята, стената или тавана. Например, използването на дюбели в старата сграда. Също от дюбелите са такъв случай. Професионалистите в бетонирането на дюбела е чудесен начин. Може да се прилага в следния субстрат:

  • Също така четете - дюбели и сондажа
  • Прочетете също - отрязайте дюбелите
  • Прочетете също - лепилни дюбели
  • Подземна (стена) с кухини плочки
  • Под земята с твърде голям сонда, в който конвенционален дюбел не спира

Структура на инжекционните торолини

Инжекционен дюбел се състои от три компонента:

  • котва втулка
  • котва на конеца
  • инжекция

Анкерният втулка може да бъде приравнен с дюбела, котва на нишката с винта и инжекцията не е нищо повече от течен разтвор на смола. В зависимост от производителя, това обикновено се втвърдява в рамките на един час напълно. Ако трябва да бъдат настроени няколко дюбела, така трябва да са наясно колко бързо могат да работят. Изглежда по-добре винаги да поставяте всеки дюбел индивидуално първи и котва.

Как да вграждате дюбел

Бетонни дюбели в подземни кухини

На първо място, ние обясняваме смущаването на дюбел в субстрат с определени кухини, както е достъпен в тухлени кухи камъни. Когато се настройвате в пълна земя, те отиват малко по различен начин.

За тухлени кухи стени трябва да използвате специална тухлена бормашина. Това има остър режещ ръб, тъй като не съществува за търговски налични каменни бормашини. Уверете се, че режещият ръб е наистина остър.

За да пробиете тренировките (48,00 € в Amazon *) в никакъв случай "удар с удар". Това може да избухне индивидуалните тухли в големи неформени части. Но имате нужда от задължителни добре дупки.

Сега втулката на котвата е избутана в сондажа. Впоследствие се инжектира смола за смола. Продължете, както е предписано в инструкциите на производителя за употреба. Също така имайте предвид нейните особености и времето за втвърдяване. След това натиснете котвата на нишката в сондажа, центрирайте го и оставете композицията на смолата да лекува.

Бетонни дюбели в пълна земя

За пълен субстрат, например с пълни тухли или поретон (газобетон), не е задължително да се нуждаете от котва втулка. Вместо това, разтворът на смола се инжектира директно в Облеклото. След това поставете котвата на нишката и напълно излекувайте хоросан (7.79 € в Amazon *).

Съвети и трикове Дюбелите за бетониране или инжекционни дюбели са чудесна професионална помощ до много тежки части като стени шкафове, пред-стени или мивка и др. сигурно закрепете. Въпреки това, имайте предвид полезните товари на използваните дюбели в инжектирането, както и особеностите на субстрата. Това може бързо да доведе до значително по-ниско натоварване във връзка.