Дюбел в старата сграда

Всеки, който често е необходим на дюбелите в стените, определено ще има своите преживявания, които не всеки дюбел продължава да си представя това. Особено в старите сгради, този проблем съществува. Как да получите дюбел въпреки това в трудно да се използва стена в старата сграда, разберете тук.

В старата сграда таванът или зидарският материал е трудно да се оцени

Това всъщност играе почти никаква роля, независимо дали е дюбел в по-млада съществуваща сграда, нова сграда или само една стара сграда. Във всичките три ситуации стената не трябва да държи това, което очаквате от него. Има много проблеми, които могат да се крият в стената:

  • Също така четете - дюбелите за пясъчната построена стара сграда
  • Също така четете - дюбели в тавана в старата сграда
  • Също така четете - дюбели в мека стена
  • разпадащ се бахстоун или. Пясъчен разтвор (7,79 € в Amazon *), в който се превръща дюбелът
  • Кухи гипсокартон стени, в които дюбелите не могат да се разпръскват
  • Кухи тухли, където дюбелите не могат да грабнат и да се разпространяват
  • Порен бетон (газов бетон), в който се превръща дюбелът

Дюбели в тухла или / и стар хоросан

В старата сграда обаче най-често срещаният проблем е старата тухла, разпаднала или хоросан, която я разпада. Не можете да видите дали не можете да видите дали тренирате в тухлената или хоросан кон.

С късмет можете да изберете дюбел или дори две числа по-големи. Но особено в старата сграда или в поретон, който не е задължително да бъде полезен.В крайна сметка, това няма значение, защото с такива стени в старата сграда можете да вземете трик.

Напълнете сондажа с висококачествен флаш цимент

Има продукти като флаш цимент, лепило за хоросан или синтетичен разтвор на смола. Един от тези продукти е просто напълнен на отвора. След това дюбелът се вмъква и поддържа, докато материалът е излекуван. Колко време отнема, но зависи от използвания продукт. Така че трябва да прочетете съответните инструкции за използване на въпросния производител.

Стените на гипсокартон, които не спират дюбела

В случай, че старата ви сграда или старата ви сграда вече е модернизирана или. е реновиран, сухите автомобили могат да бъдат инсталирани. Това може да присъства зад гипсокартон (таван, стени) кухини. Конвенционалните дюбели за разширение не помагат.

Вие също се нуждаете от специален FORSP FORSP

Въпреки това, има специални дюбели, които се разпространяват строго и щам, когато са вмъкнати в кухини. Необходими са специални дюбели. Такива клещи за кухини дюбели също могат да бъдат заимствани в много хардуерни магазини.

Съвети и трикове Забележете потенциалното тегло на тежестта в комбинация от двата компонента по време на дюбелите и зидария. Какво е достатъчно за картина на стената, тя не трябва да е достатъчно за тежък шкаф. Ще намерите и много други съветници в Jounger Journal до Dowel. Така че можете да прочетете всичко до съкратените дюбели.