близки дупки

Най-късно в извадката, продажбата на къща или апартамент или за обновяване на работа, тя е толкова далечна, че трябва да бъде елиминиран. Как да затворим старите дупки на Dowell, ние сме обобщили за вас.

Накрая отново или използвайте душата за дюбела?

Повечето хора вероятно ще го знаят от ремонти или за откъс: всички дупки на Dowell трябва да бъдат затворени. Това обаче е само една област. Трябва да се разграничи при затваряне на дупка за дюбел:

  • Затварянето в хода на ремонт на красота
  • Близо, за да поставите дюбел отново на същото място
Нашата препоръка

PUFAS 033701000 завършена шпатула завърши шпакловка вътре, бял, 400гр
5,29 EUR към продукта

Дюбелох в близост до ремонт на красота

Тук можете да продължите почти произволно. Не е от решаващо значение дали една дюбел трябва да се върне към стената на едно и също място. По-скоро е важно затвореният дупка за дюбел да вече не е видим след изтриването или други тези.

Dübelloch затваря на базата на гипсова мазилка

Най-простото решение представлява замазка (4,25 евро на Amazon *). Тук можете да разграничете предимно акрилни съединения и шпакловка, съдържаща мазилка. Накрая, повечето от "масите на дюбелите". Фин мазилката може лесно да се притисне в дупките на Dowell. Въпреки това, ако ремонтираната точка наистина планира със стената, трябва да попълните две стъпки.

Ако напълно ще запълните филета, той извива навън и трябва да мелене. Така че само попълнете досега, че малка палуба остава. Веднага след като тази мазилка се изсуши, издърпайте отново гладко с шпакловка. Можете да направите дупка за пробиване или Dowell почти невидима. Недостатък: при повторно пробиване на същото място, няма да работи толкова добре.

Нашата препоръка

ISOL Конструкция Инжекционна разтвор Композитен разтвор Монтаж 1 x 300ml Лепила за хоросан 2 x Смесители...
5,61 EUR към продукта

Ако дюбелът се настрои отново в една и съща дупка (защото, например, душата на дюбелата е твърде голяма), се препоръчва дюбелът да е равен на влизането. Въпреки това, те трябва да са ясни, че товароподемността на дюбела е силно ограничена.

2-K Ремонт на футбол

В зависимост от качеството, този материал е подходящ. Продължете, както е описано в съответствие с инструкциите на производителя. Висококачественият ремонт материя може лесно да бъде пробит безпроблемност в контраст с мазилката шпатула.

Нашата препоръка

Fischer Mssold Martar FIS VL 300 T - за стандартни приложения в пълна / перфорирана каменна стена и...
11,24 EUR към продукта

Инжекционен разтвор

Инжекционният разтвор е известен от течни дюбели. Това е синтетичен разтвор на смола, който се втвърдява бързо и много трудно.Той е особено подходящ за твърда земя и може да бъде пробит отново безпроблемнал. Недостатъкът е на сравнително висока цена. За тази цел инжекционните дюбели са отлични, когато дюбелът трябва да бъде поставен на стария, твърде голям дупка за дюбел. Подробно, ние описваме процедурата под "бетониращи дюбели".

Дюбелох в особено трудни случаи

В особено трудни случаи може да е полезно да се влоши мазилката малко голяма площ (в размер на ръката) и след това да възнагради тази област.

Съвети и трикове искат да ги затворят в Дюбелох, защото е твърде голям, това често е при пробиване. Какво да разгледате при пробиване за дупки в Dowell в зависимост от фона и в технологията за пробиване, ние сме обобщили тук за вас.