Покривна уплътнение в 3 стъпки

Повечето собственици на жилища имат дървени покривни прозорци, които ще изтичат с течение на времето. Дали чертежите вече проникват или влага, с три стъпки можете да поправите и тези прозорци без висока цена.

Енергоспестяване чрез запечатване

Черновете са не само неприятни, особено в дневните, това струва правилно разходите за отопление. Следователно, запечатването на прозорците на покрива е добра мярка за строги икономии. Ние показваме как да запечатаме стандартен прозорец на покрива в три стъпки.

  • Също така четете - премахване на прости стъпки в прости стъпки
  • Също така прочетете - прозорците на покрива в 3 прости стъпки
  • Също така прочетете - описание на производителността при цената на прозорците на прозорците

Това използва силикон, който елиминира съществуващите течове едновременно на диска и в рамките на рамката. Тъй като всички дървени части работят доста силно, най-подходящият гъвкав универсален силикон е най-подходящ.

Стъпка по стъпка запечатайте платно

  • Силикон в патрон
  • Течност за миене на съдове
  • вода
  • Клещи
  • чук
  • Касета
  • Блясък

1. Отслабвам

Обвързаният трябва първо да бъде отстранен, така че да може да бъде инсталиран по-късно. За да направите това, преместете ръбовете малко назад и напред. Така че малките нокти се освобождават и могат да бъдат извадени.

Ако не можете да консумирате ръмните ленти, за съжаление трябва да закупите нови. Но те са достъпни за малко пари във всеки железарски магазин и спестяванията, направени от запечатването, компенсират това.

Ако облицовката се състои от дъски с жлеб и жлеб, сега можете внимателно да издърпате първата дъска с малко дръпване. Скобите могат просто да останат на място, така че дъските да могат да се натискат обратно по-късно.

2. Създайте нов печат

Сега фугите около прозореца на покрива се почистват старателно и можете да погледнете целия интериор, за да проверите за допълнителни повреди. След това нанесете достатъчно силикон върху всички фуги с патрона. Изгладете това с пръст, потопен в сапунена вода или нож за замазка.

3. Поставете отново облицовката

Когато всичко изсъхне, погледнете отново пароизолацията, така че да няма студен мост. След това изолационният материал може да бъде поставен отново и старата облицовка е прикрепена отново. Всеки, който би искал да тапетира или обнови така или иначе, има възможност да приложи нова облицовка.

Съвети и трикове Особено по-старите дървени капандури често имат самостоятелно направена рамка от профилни дъски. Ако все пак трябва да премахнете това, за да запечатате прозореца, трябва да поставите допълнителна изолация зад него.