Инсталиране на покривни прозорци: направляващи стойности за разходите

Правилото се посочва, че разходите за инсталиране на покрива се състоят от приблизително две трети от материалните разходи и една трета от изпълнението на занаятчия. Един изпълнен експерт ще монтира покривните си прозорци според качественото уплътнение, което гарантира плътността и топлоизолацията според състоянието на техниката.

Инсталиране на покривни прозорци: разходи за занаятчия

Разходите за инсталиране за капандури варират в зависимост от региона и занаятчийския бизнес, вижте нашите подробности за приблизителни насоки. Също така имайте предвид, че цените в по-големите градове са склонни да бъдат по-високи, отколкото в селските райони. Преди всичко, обаче, цената за инсталиране на покривните прозорци зависи от природата на покрива, най-важното е следващите три варианта:

  • Също така прочетете - описание на производителността при цената на прозорците на прозорците
  • Също така прочетете - Изчислете цената на разширяването на покривите
  • Също така прочетете - индикации за цената на терасата на покрива
  • Покрив: Кой иска да инсталира прозорците на покрива в покрития с теракот, които могат да очакват сравнително най-ниската цена. В зависимост от размера на прозореца и дължимите усилия, трябва да конвертирате около 200 до 400 евро разходи за инсталиране на прозорец във вашето изчисление на цената. Тази цена включва новото рязане на крайни плочки, както и някои резервни тухли, които могат да са необходими.
  • Сликет покрив: с покрив от шисти, разходите за инсталиране на прозорци на покриви вече са малко по-високи, за един прозорец се събере заедно 300 до 550 евро заедно. Повечето ръбове трябва да бъдат внимателно да се грижат за инсталацията на прозореца, което струва времето и по този начин и пари. Някои нови слайдбеР като заместващи материали се оплакват в тази цена.
  • Заваръчен покрив / фолиевак: Този тип покрив кара разходите за инсталиране в сумата, защото майсторът трябва да работи с заваръчно оборудване - има много работно време заедно. Включително новия филм или. Материал за заваряване на зони на прозореца, трябва да очаквате разходите за инсталиране на покрив от около 450 до 700 евро.

Преди да инсталирате прозорците на покрива, трябва да направите фиксирана цена с избраната операция на занаятите, цената за вас винаги трябва да бъде управляема. Освен това е препоръчително да се включи изхвърлянето на старите прозорци в споменатата фиксирана цена, ако все пак нямате контейнер за вашата конверсия.