покривна дъска

В по-голямата част от случаите се използва покриви пари (16.48 € в Amazon *) за сглобяване на покривна кожа при тухли или за извършване на покритие и изолиране на плосък покрив. Носещият слой, напоен с битум, се добавя към обикновен пясък, фин чакъл или шисти. Ако покрив е покрит с покриви, парата на покрива за външния слой е най-подходяща, тъй като смисълът предпазва от слънчева светлина.

Идеален за малки покриви като единствен капак

За домашни импровинци, които искат да покрият градинска къща, навес или малка навес с покривни карти, покривът е правилният избор. Пясъка или фините чакъл - или дори плочи, отразяват слънчевите лъчи и предотвратяват голямото отопление в горещите летни дни. Това получава еластичността на покривите и избягва крехкост. В същото време битумът не се разтваря и по този начин повърхността няма да бъде лепкава. Много евтина покупна цена и лесна инсталация от заковаване прави счупената покривна дъска към любимите за подобряване на дома.

  • Прочетете също - покривни фиксират нокти
  • Прочетете също - Изхвърлете покривната картон
  • Също прочетете - покривни керемиди

Допълнителни предимства по думата

За по-големи проекти с множество покривни картонени или заваръчни следи за следи, поради защитния ефект срещу нагряване, счупеният покривен картон за предпочитане се използва като външна кожа на покрива. Значението също води до по-висока устойчивост на абразия на повърхността, която е благоприятно засегната от контакт с растителни части като благоприятно клонове или листове. Ако покривът трябва да бъде извършен понякога, например, за да се постигне комин или дъжд, като вписването не е възможно по смисъла. В допълнение, смисълът може да бъде избран в различни цветове, така че да се постигне дори оптичен ефект. Най-популярният до черно е значението на покривния картон с червен пясък.