лепило покривен картон

Залеженето на отделните покривни песни създава съседна водоустойчив район. За професионално залепване, както не-течаща вода, като дъжд, както и да няма неподвижна вода, може да проникне през кожата на покрива. Има две различни процедури за свързване. Покривната дъска може да бъде залепена с насипни или вече приложени отопляем битум. Алтернативно може да се използва самозалепващ се покрив, който е подобен на конвенционалните адхезивни ленти, защитен филм върху адхезивните повърхности.

Лепило покритие картон с горещ битум

  1. Разточете лентите на покривите (16.48 € в Amazon *) индивидуално, с наклонени покриви отдолу нагоре. В случай на предварително покрити покривни пари, битумният слой се загрява до специално заварчик по време на превъртане със специално заварчик.
  2. Песните са вмъкнати върху припокриващи се места. Тук трябва да се обърне внимание на перфектната ориентация, тъй като битумът незабавно се придържа и не позволява корекция.
  3. Когато използвате външен битум, нагрятата вискозна маса е изминала равномерно с четка след полагане. Важно е многодната гъба на битума на железопътните ръбове.
  4. Полето на покривния картон трябва да се извършва само от опитни занаятчии, като неправомерно свързване или заваряване могат да възникнат по-късно замяна и изтичане.

Поставете самозалепващите се покриви пари

  1. Покривните пътеки се навиват индивидуално и подравнени. Външната температура трябва да бъде най-малко десет градуса по Целзий, така че самозалепващото покритие да разгърне пълния му ефект.
  2. От насложените мрежи защитните филми трябва да бъдат приспаднати и равномерно притиснати всяка част от другите и да бъдат третирани с твърда четка. Не трябва да има бълки, които могат да бъдат направени, особено чрез повдигане в посоката на железопътния транспорт.
  3. Като смислено добавяне, заковаването или твърдото затварянето на отделните мрежи може значително да увеличи цялата издръжливост.

често задавани въпроси

Защо трябва да залепите покривния картон?

Обикновено покривът на покрива е приковано само в два насладени слоя. Но свързването на покривния картон, но предлага по-добра защита срещу процъфтяване и по този начин повече защита за покрива.

Кои лепила има за лепило покривни картон?

Най-лесният начин за обработка е самозалепващ покрив картон. Не е необходимо допълнително лепило. Неподходящият картон не трябва да се свързва със студено лепило или с горещо лепило (за нагряване и след това битумното съединение).

Коя подготвителна работа е необходима със студено лепило в парата на покрива?

Първо почистете покрива добре. Състои се от покривната повърхност на дървото, първият слой заковаване, залепете горната позиция. За всички други покривни материали е необходимо, което първоначално трябва да изсъхне преди това лепилото.