Покривни плочки от 2. Избор, алтернатива?

Покривни плочки от 2. Изборът често може да бъде значително по-евтин от обикновените модели. Какви загуби на качество можете да очаквате тук и дали керемидите 2. Отговор ще намерите в тази статия, както и някои източници за доставка на керемиди 2. Избор в интернет.

Покривна керемида 2. Избор - значително по-евтин поради леки дефекти

Много се съмняват, керемиди 2. Избор за използване - всички ние сме склонни да избягваме некачественото качество на почти всички продукти. В случай на керемиди обаче, това може да бъде полезна алтернатива, която помага да се спестят разходите много значително.

  • Прочетете също - Покривни плочки в сиво: често избирана алтернатива
  • Прочетете още - Остъклени керемиди, алтернатива на ангобите
  • Прочетете още - Гладки керемиди: алтернатива за много съвременни сгради

Колко сериозни са качествените дефекти, може да се прецени само за всеки отделен случай въз основа на тухлата и как се чувствате. Тухлите със сериозни качествени дефекти обаче обикновено не се предлагат на пазара.

Обикновено има леки цветови разлики или други доста незначителни отклонения, свързани с производството. Така наречените тухли за първо изпичане също често се предлагат по-евтино, но в повечето случаи не като 2-ри. Избор, просто отстъпка.

други алтернативи за намиране на тухли, които са по-евтини като цяло

  • Използвайте по-евтини тухлени модели или модел, който заема по-малко място
  • помислете за друг тип покритие (ако е възможно)
  • Помислете за възможните алтернативи на глинените тухли - например бетонни блокове
  • Използвайте останалите наличности и специални оферти, които нямат качествени дефекти

Източници на доставка в Интернет

  • франкиращи материали.com: Търговецът на строителни материали редовно предлага не само специални оферти и оставащ склад, но и керемиди 2. Избор
  • benz24.de: Benz предлага и второстепенни керемиди в допълнение към стоките с намалена марка. Избори редовно
  • лаумани.De: Тук ще намерите керемиди с леки отклонения от собственото производство на производителя на намалени цени

Така че все още можете да спестите разходи

Учете заедно с вашия покрив, който алтернативите предлагат себе си на покрива си. В зависимост от горния тип и ъгъла на покрива, може да има други решения, като различен тип конгрес, повърхност или тухлен модел, който идва над общата по-евтина.

Съвети и трикове също сравняват разходите за алтернативни материали - дори ако повечето къщи са покрити със звукови плочки, това не означава, че няма други възможности. Понякога се предлагат бетонови камъни много евтини, например, ако покривът му позволява, често много евтина алтернатива.