Керемидите Frankfurter Pfanne: също класика за дълго време

Франкфуртският тиган е керемида, която отдавна се е превърнала в класика. Тук можете да прочетете всичко за тази много добре позната керемида, ще намерите и източници на доставка и цени.

Повече от половин век на немски покриви

Frankfurter Pfanne е керемида, която е извита в няколко арки и има добро припокриване отстрани. Формата е много разпространена на германските покриви повече от петдесет години и отдавна се е превърнала в един вид класика.

  • Прочетете също - вечна класика, бобър керемиди
  • Прочетете още - Антрацитни керемиди: почти класика
  • Прочетете също - керемиди, цени на м2

Също така се счита за по-евтина алтернатива на опашката на бобъра, която обикновено причинява значително по-високи разходи при покриване с двойно покритие.

Наличните дизайни са много различни по отношение на цветовете и дизайна на повърхността и поради честата им употреба Frankfurter Pan често е оборудван със специални технически детайли, като интегрирани инфрачервени светлоотразяващи пигменти или особено гладки нарязани повърхности.

Ангобите са много често търсени, тъй като имат много по-висока устойчивост и твърдост и следователно обикновено са добър избор, когато става въпрос за дълготрайността на покрива.

Извитите тухли варират в цената в зависимост от формата и дизайна; като цяло цените тук започват от около 1,10 евро.

Най-често срещаните повърхностни дизайни на тигани Frankfurter

  • загрубял
  • ангобиран
  • остъклени
  • четка

Източници на доставка в Интернет

  • керемиди.de: Сайтът предлага разнообразие от различни покривни покрития, както и голямо количество информация за керемиди и покривни покрития.
  • сутиени.de: В допълнение към голям брой други глинени тухли, има и богат избор от тигани във Франкфурт.
  • винербергер.de: Wienerberger предлага и голям брой модели тигани във Франкфурт в различни дизайни, цветове и повърхностни покрития.

Така можете да спестите разходи

При моделите на керемиди, които са толкова често срещани като Frankfurter Pfanne, винаги си струва да сравнявате цените - трябва също така да следите за специални оферти и оставащ запас.
Също така погледнете керемидите 2.Изборите, които често показват само незначителни отклонения, свързани с производството, могат да бъдат полезни - тук разходите в някои случаи могат да бъдат намалени много значително.

Съвети и трикове Бетонните блокове са по-евтина алтернатива на класическите глинени тухли - те се предлагат и в изпитаната класическа форма на тиган във Франкфурт.