Чекмеджето е наистина предназначено под фурната!

Някои прозрения са и банални като страхотни!

Имате ли и това чекмедже под фурната, в която сте към къмпинг кухненски прибори като тавата за печене, касерена или топка кутии? Да, така че всички ги използвахме. Но: това е нещо погрешно! Защото това чекмедже има напълно различна цел за повечето фурни.

Защото тя всъщност е предназначена за - внимание! - Храна топло. Точно! Това чекмедже е функцията за затопляне, която винаги искате, когато храната вече е завършена, гостите все още не са пристигнали.

Времето е минало, в което трябва да загреете печката до 100 градуса, за да запазите яйцата, картофите или тортата топла. Защото сега знаете за функцията за супер затопляне директно под тръбата за пещ. Удоволствието е мое!

Да накараш гостите си в ума, колко невежи са всичките тези години

И друг съвет: Ако гостите са обявили отново в близко бъдеще, те просто ги удивляват с тяхната голяма затопляща функция и ги правят предвид колко невежи са били през всичките години. Защото със сигурност те също са използвали чекмеджето под пещта си неправилно.

Така че изтегляте ръководството за потребителя и най-добре да разберете директно, ако вашата фурна има тази супер практическа функция. И ако не трябва да ги има, не се притеснявайте. С вашите приятели и познати, все още можете да отбележите с вашата мъдрост!

Рецепта за перфектното gemüsagne

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt