Dakota Johnson намира роля в петдесетте нюанса на сивото" малко скучно

2015 г. идва петдесет нюанса на сивото "най-накрая в кината. Dakota Johnson играе женската основна роля: Anastasia Steete. Сега тя разкрива, че тя намира фигурата доста скучна.

В момента 24-годишната актриса стои за филмовата адаптация на еротичния роман на Е. Л. Джеймс пред камерата. Въпреки пачовете, тя намира ролята си на Анастасия Стийл, която влиза в SM-отношения с бизнесмена християнски сив, малко вълнуващ.
Джонсън казва: "Трябва да се поставите много в характера. Трябваше да разбера какво става в главата на Анас, преди да се срещне с християнин. Ето защо, много да четеш, какво обичам. Учи английски, което е доста скучно."
Джунирската актриса, дъщеря на Холивудските звезди Дон Джонсън и Мелани Грифит признава, че има няколко "страхове" поради филма. В интервюто за ръчно издание на списанието "суета" тя казва: "Това беше много гъвкаво и забавно творческо преживяване. Вярвам, че ако такова нещо е неизбежно, тогава имате няколко страхове. Но никой от тези страхове не се случи. Всички ние ни разбрахме перфектно и екипажът е страхотен. Всички ние просто се опитваме да напуснем проекта, колкото е възможно."

Последните новини Dakota Johnson Нюанси на сиво: Джейми Дорнан не иска да бъде християнски сив