Dakota Johnson: от SM Player към гаанстера-булката?

Всички все още очакват заснемането на "петдесет нюанса на сивото" с Дако Джонсън в водещата роля - но самата актриса разглежда бъдещето и планира повече филмови проекти.

Дакота Джонсън скоро можеше да се разглежда като гангстерска булка в киното, актрисата в момента преговаря с създателите на "черната маса". Този докладва крайния срок.МС. Директорът ще доведе до гангстерската драма, базирана на истинска история, Скот Купър. "Петдесетте нюанса на сивото" ще играе Линдзи Сир, приятелката на характера на Деп, гангстерския шеф в Уелс и майка на шестгодишния си син Дъглас, който е трагичен в филма за живота.
Булгер, който е шеф на скандалната банда "Зимния хълм", води списъка на най-много претърсени престъпници на ФБР преди похвала за десетилетие. "Великият участник на Gatsby" Joel Edgeron е предназначен за ролята на измамнически агент на ФБР Джон Коноли, който трябва да се спусне в гангстерския шеф, но вместо това му помага в подземното.
Гай Пиърс ще бъде Бил Булгер, брат на Depps Alter Ego, президентът на Сената на Масачузетс. Белият Булгер бе арестуван през 2011 г. в Калифорния и осъден за убийство. Джонсън първо ще бъде видян в еротичния трилър "петдесет нюанса на сивото". Филмът ще дойде в кината през февруари 2015 година.

Последните новини Dakota Johnson Нюанси на сиво: Джейми Дорнан не иска да бъде християнски сив