Даниела бюхнер: тежки твърдения на бившия бряг на Jens Büchner

Даниела Бюхнер публикува снимка в Instagram, която кара Дженифър Матиас към бялото. Да се ​​вижда, Даниела заедно с Дженифърс и общия син на Джейн Бючър Леон.

Спорът излезе от нищо. Даниела Бючър публикува в Instagram снимка на себе си и Леон, обикновения син на Jens Büchner и неговия бивш гиксей Дженифър Матиас.

Погледнете този пост в Instagram

Преглед, разделен на Jenny Delüx (@ Matthias.Jennifer) на 19 октомври 2019 в 12:17 PDT

Картината вече е изтрила Даниела от сметката си, но Дженифър го сподели в собствената си сметка. Даниела пише на снимката: "Имам контакт за всяко дете".
И точно това изречение стимулира Дженифър Матиас. Защото открива, че това твърдение изобщо не е вярно. Тя твърди, че Даниела няма контакт с нейния син Леон изобщо.

- Лежи приказка!"

Дженифър пише на Instagram: "Тя няма никакъв контакт, нито на Леон, нито за мен!
Тъй като ме блокира, когато ми каза 2. Беше помолен да отиде в болницата! [...Искам снимката да бъде премахната незабавно! Тя трябва да играе сложни лъжи."

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Даниела отговори на твърденията на Дженифър и се показва... Очевидно! В историята на Instagram (и сега и в храната си) тя е публикувала извинение на Дженифър: "Съжалявам, че съм публикувал снимката на Леон, Дженифър. Може би това са емоциите, радост, че е бил там... Но няма значение, няма значение, не е правилно."