Даниела Каценбергерски пакети от: честна мама изповед

Даниела Кацеенбергер не прави тайна, че животът с дете не винаги е лесно. В Instagram тя обича да показва това по един забавен начин. На събитие в Кьолн тя дори ни разкри какво не я харесва толкова добре на майката.

Имаше моменти, Даниела Каценбергер търси телевизия след партньора за цял живот. Търсенето на телевизията не беше толкова успешно, но работи без медиално внимание. Днес Даниела не само е женен, но и майка на четиригодишната дъщеря.
Всеки, който следва Даниела в Instagram, който знае най-добре за живота в къщата Katzenberger-Cordalis. Даниела не само споделя красиви емърса на Instagram, но и показва какви проблеми тя и нейният съпруг Лукас трябва да почукват в родителите си - ежедневието. След всичките години в светлината на светлината Даниела все още е до земята и честната - и в социалните мрежи.

Точно така тя беше с нашето интервю в Кьолн. Всъщност просто искахме да знаем каква е последната им смешна мама момент, но Даниела ни изненада с много просветлен и отговор на Tihehe.
Това, което Даниела каза точно, виждате ли във видеото!

Последните новини Даниела Катценбергер Даниела Катценбергер без грим: сравнение на красарите! Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Daniela Katzenberger (@danielakatzenberger) на 20 август 2019 в 12:17 PDT

"Всъщност се смея за дъщеря си всеки ден, защото ме държи огледалото", казва Даниела. "Понякога не мисля толкова велико, защото имам и навици, те само ме имат, помислих си. И сега виждам дъщеря си, че тя разваля блясъка на устните сутрин или че иска да има напълно определена косата. И тя видя това някъде."