Благодаря ти лятото, това е всичко! Или: 10 неща, които няма да пропуснем през есента

Яденето на сладолед на слънце, плуването в езерото, всичко беше страхотно. Но в един момент всичко свърши.

Лятото е страхотно, няма съмнение за това. Но както при всички красиви неща, на които се наслаждавате в изобилие, така е и при него: в един момент е достатъчно. Искате да извикате на глас сега и да извикате: Не! Никога не се насищаме на лятото, никога! Ние казваме (разбира се с намигване): Тогава внимавайте!

1. лед

Сладоледът е вкусен, сладоледът е освежаващ. Ледът се топи в жегата. Добре е, че това най-накрая свърши и можем да се насладим на нашия сладолед отново напълно отпуснати и на спокойствие. Лепи пръст, какво е това?

2. Закусете навън

Прясно кафе с мляко, кроасани, сладко. Слънце на лицето ти. И оси пред носа ти! Много оси! И не, нито фалшивият кошер от опаковъчна хартия, нито пушещото кафе не помогнаха срещу болката в дупето. За щастие това вече свърши!

3. Спете гол

През деня е горещо - и през нощта също. Спим гол, само под тънък чаршаф. И се придържайте към това или върху крака или ръката на нашия партньор. Охладители нощи, там отново сте! И комбинацията "гореща и през нощта" най-накрая отново и чрез приятен смисъл.

4. Публични снимки

Хубаво, че отива толкова добре скъпите колеги на почивка. Но наистина трябва да публикувате нова снимка на плажа на всеки 5 минути? Хубаво, че най-накрая вече не трябва да гледаме това.

5. Бикини отпечатък

През пролетта не можем да чакаме да се запърбвам на слънце и да измерваме резултата на значителна кафява бяла разлика под формата на печат на бикини. Сега, когато сезонът на сауната се случва, но е хубаво, не през цялото време зад луната - бял попос. Благодаря ти!

6. Леко облечени

През лятото само леко облечени в офиса или разходка през града: сън - който може да бъде за другите до кошмара. Ключова дума: аларма за миризма на пот в горната част на спагети, уплаха от бекон в риза ... Добре е, че по-малко през есента вече няма.

7-ми. Хубаво и топло (тук)

Говорейки за миризмата на пот: Хубаво е, когато през лятото става наистина топло. Не е хубаво, когато се качите на не климатизиран влак, който не само мирише на животно, но и се придържа към вашите другари. Алелуя, това най-накрая свърши сега!

8-ми. Винаги навън

След работа за студена напитка в бирената градина, през почивните дни до езерото или в парка, вечер има барбекю ... Всичко хубаво. Но по някакъв начин също е прекрасно, че вече можем да бъдем вътре с часове с чиста съвест и да гледаме сериали.

9. Безкрайни купони

Организирайте парти на балкона или терасата? великолепна идея! Но не и за съседите. Добре, че накрая отново е тихо!

10. Винаги бос

Добре поддържани крака, боядисани нокти, готини сандали: чудесно. Но за съжаление не винаги е така. Добре, че страховити крака сега дебнат в затворени обувки за следващата пролет.