Danni Büchner: Изявление за кризата с връзката с Ennesto

Отново и отново слуховете на разделянето правят обиколката около връзката между Danni Büchner и Ennesto Monté. Сега след това казва след това на състоянието на връзката им.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Връзката между Danni Büchner и Ennesto Monté е само на няколко месеца. Въпреки това, кризата и слуховете на раздяла редовно правят кръга.
Особено певецът и боклукът телевизионна звезда Ennesto редовно излива петрола в огъня, като отговори на въпросите за своите социални медийни канали ежедневно за връзката му с Дани.
Също така прочетете: Danni Büchner и Ennesto Monté: Разделя се двойката?

Наскоро 45-годишният ми каза да се запозная с Дани на парти 2017: "Сравни Дани оттогава сега - съвсем различен човек. По това време тя не беше моят тип, дори и за една нощен щанд.
Освен това, певецът се пита дали това би обичало емиграцията на Майорка. Отговорът на Ennesto е ясен: "Ако говоря за любовта, обикновено следва пръстен. Но аз не говоря за любов. Ние просто се опознаваме."
Тези думи трябва да ударят Danni Büchner. Въпреки това, или може би е така, че 43-годишният в момента публикува двойна снимка с най-много думи: "Ние не сме перфектни. Никой от нас. Правим грешки, изграждаме глупости, но след това награждаваме и очакваме с нетърпение предната част."
Прочетете още: Danni Büchner: Ennesto Monté изразява себе си за любовна криза

Погледнете този пост в Instagram

Принос, споделен от Danni Buechner (@dannibuechner)