Можете да сгънете матрак?

Ако матракът трябва да бъде транспортиран или прибран, той често ви помага да се огъвате или бръчките. Но не всеки матрак може да бъде прегънат. Научете тук кои видове матраци не трябва да се набръчкват и това, което това не е проблем.

Проблем с пружинни матраци

Пролетно ядро ​​матраци, както подсказва името, има пружинно ядро, което е набръчкано. Може да се повреди. Ето защо е важно да се отстрани или да се преобърне на пружинен ядрен матрак, защото може да доведе до трайно, непримиримо увреждане.

  • Също така четете - Обновете стар матрак
  • Прочетете и магазина правилно
  • Прочетете също - матрак правилно вентилация

Транспортни матраци на пружината

Следователно матраците на пружината трябва да бъдат съблечени и неясни да бъдат транспортирани. Ако колата ви не е достатъчно голяма, за да транспортира матрака на ядрото на перо в него, напрегната на покрива. Трябва да отбележите следните правила на Stvo:

  • "Превозното средство и товарът не могат да бъдат по-широки от 2,55 m и не по-високи от 4.00 m."
  • "Таксата не трябва да се изпраща на височина 2,50 м над превозното средство

    ..

    Издад."

  • "Ако най-отдалеченият край на зареждането е на повече от 1,00 м над рефлекторите на превозното средство назад, така че е ясно да се направи поне

1. светло червено, а не под 30 x 30 см голям флаг на разстояние чрез напречна греда,
2. Равен, ярък червен, напречен към посоката на окачен щит или
3. перпендикулярно прикрепено цилиндрично тяло със същия цвят и височина с диаметър най-малко 35 cm."
(Stvo, параграф 22: такса)

Матрак от латекс или студена пяна

За други типове матраци без пружинно ядро, краткотрайните бръчки или ролки не са проблем. Можете да притиснете матраците от латекс или студена пяна за транспортни цели или просто закопчалка, така че матракът се вписва в колата. Въпреки това, някои производители съветват срещу матрака да бъдат прегънати или навити за по-дълъг период от време. В случай на съмнение спазвайте инструкциите на производителя.

Сгъване на матрака за вода

Движението с водно легло е по-лесно, когато изглежда на пръв поглед, защото водното легло тежи малко след източване на водата и обемът на матрака е значително по-нисък от други видове матраци. Най-добрите новини: матрак за вода може лесно да бъде сгънат или навити. Научете тук как продължете стъпка по стъпка, така че руното не се подхлъзва.