Цветното момиче краде шоуто, но никой не може да се ядоса

На сватбата годишнина е за булката и младоженеца, тяхната любов и тяхното бъдеще. Това цветно момиче имаше своя собствена идея.

Андерсън е на 4 години и като дъщеря на булката, разбира се, важна част от сватбата. Като носител на звънене и цветно момиче, тя е извършила и задачите си в официалната част на сватбата. Мама и булката Мишел зала и младоженеца Антъни Палмър преживяха най-красивия ден от живота си.

Само когато отиде на официалната сватбена снимка, Малката Андерсън открадна шоуто. Фотографът Лия Буранд помни ситуацията: "Попитах сватбената компания за снимка заедно, както вече го направих на други сватби. И тогава попитах булката и младоженеца да се целувам.- И там се случва.

"Защото Малкият Андерсън се е наричал булката цял ден, помисли си тя, щях да мисля, че тя и целувам някого.- Тя сграбчи малкия носач до него и стисна приличен удар на устата си.

Докато Kneutscher на Андерсън изглежда нещо, но щастливо, малкото е дало на настоящето наистина специален въртящ момент. Фотографът вероятно е направил нещо като снимката на живота си, булчинският двойка все пак имаше деня на живота си и всички други гости преживяха момент, в който ще помнят вечно. Децата правят всяко празник за нещо много специално!

За които смешни анекдоти са направили вашите малки?