Храната за церемонията по доливането

Много строители не са сигурни какво да сервират на вечерята, какво е традиционно и какво изобщо не работи. Ето няколко предложения и някои традиционни обичаи, за да можете да подредите подходящо храната си за доливане.

Най-важното: бира

За всички майстори - и това се отнася и за традиционно много упойващите дърводелци - бирата е, разбира се, най-важната част от церемонията по доливането.

  • Прочетете също - Допълнителен подарък за къщата - можете да го подарите
  • Прочетете също - Организирайте церемония за доливане - трябва да обърнете внимание
  • Прочетете също - Традиция на церемонията по връчването - това, което вие като клиент трябва да знаете

Не е нужно да обръщате внимание на прекалено елегантната сервировка на масата - майсторите обикновено предпочитат да пият бира от бутилката така или иначе, а можете да организирате чаши за бира за някои по-елегантни помощници.

Празникът за доливане, както и цялата церемония за доливане, се провежда на строителната площадка и обикновено по време на работното време - така че вероятно е най-добре да карате с комплекти маси за бира, които са поставени по време, устойчиво на атмосферни влияния.

Обикновено можете да вземете назаем такива комплекти. Във всеки случай се уверете, че всъщност всички получават място.

Налични са и други имена за церемонията по доливане

  • Строително повдигане
  • Освещаване
  • Устойчив на удар
  • в Австрия и Швейцария също церемония по допълване или церемония по допълване

Какво има за вечеря

Пищните бюфети вероятно не са на място по време на церемонията по разтоварването. Крилатата фраза тук е доста селска.

Хлябът и колбасите са традиционни, може би месарят във вашия град може просто да ви направи подходящо блюдо със студено нарязване. Всичко останало, което принадлежи към „закуска“, със сигурност ще се побере тук.

Супата от гулаш също е традиционна в много области, а Mettbrötchen в някои други. Наденичките на скара също са опция. Всичко останало, което е в тази посока, обикновено също се вписва много добре. Все пак това е фестивал на занаятчиите.

Скарата също може да бъде опция, ако времето позволява. Разбира се, прави особено впечатление, когато печете прасенце по случай церемонията по доливането.

Това се оказва щедър и забележителен домакин. Необходими са ви обаче малко опитност и умение за печене на прасенце, за да работи.

Съвети и трикове Там, където няма покривна конструкция - а именно в къщи с плосък покрив - има и празник. В този случай церемонията за преливане просто се превръща в "празник на тавана " - останалото обаче остава до голяма степен същото, дори ако последният пирон трябва да бъде забит някъде другаде.