Това е изключително за него: никога не искаме да чуем тези 11 неща от нашия приятел!!!

Ние наистина обичаме партньора си за всичко. Но има тези моменти, ние бихме предпочел да го разменяме срещу шоколад на дъската. Така мъже, наблюдавани и написани!

Мъжете не обичат да говорят за чувствата си. Това обаче обича да надделее заради това, очевидно всичко да ви каже, освен чувствата, през главата. Това от своя страна не е възможно за вас понякога. Има някои неща, които не искат жена да чуе за липса на цена, от любимия ви. Ето защо 11 неща, които той запазва за себе си в бъдеще!!!

1. Къде са вашите приятелки??

Яхаа, дяволски. чакам те. Всъщност те искаха да бъдат тук в 8 часа. Сега е 21.15 И те все още не са там. Бъдете по-скоро от мен, вместо да ме правете нервен.

2. Просто отидеш на кученца?

Моля ви прошка? В името на любящия мир: не можете просто да го направите, сякаш нямате абсолютно нищо лошо? Смущаващо достатъчно, че това се случи с нас. Все пак не искаме да говорим за това. Няма начин.

3. Да вървим заедно днес

За какво става дума? Имате ли нещо, което да преустановите моя характер? Аз съм твърде дебел? Ако ние можем да се съберем пред PlayStation, да пием няколко бира и игри GTA? При общите дейности, жената наистина разбира нещо друго!

4. Моят бивш иска да ме посрещне!

Сега един за всички времена, скъпи мъже. Всеки път, когато имате изречение с бившия ми ..."Започнете, а не с... е най-лошият човек, когото познавам и никога повече не искам да я видя ..."свършва, дори не говори за него. Това би ни обичаше, ако никога, никога повече, никога повече не губете една малка мисъл за вас.

5. Тази вечер мечтая за Чанинг Татум.

Не не не! Просто голям не!!!

6. Наистина ли се нуждаете от няколко обувки?

Наистина ли трябва да видите този футболен мач? Погледнахте една миналата седмица!

7. Нека видим нашата вечер "Индиана Джоунс"!

Разбира се, ние го правим. Но само след като сме свила три пъти по дявола прада и "мръсни танци".

8-ми. Успокой се!

Честни мъже, толкова бавно, трябва да знаете, че ако кажете това, жената само малка драма.

9. Облеклото, което над тях ще има наистина добро!

Всъщност искате да ни кажете, че охлювът е доста горещ там, или? Нека.

10. Можеш ли да погледнеш това на гърба ми, сърбеж толкова смешно?

UH, NO!