Това е 33. SSW (седмица на бременността) с един поглед,

Това се случва в 33. Седмица на бременността при мама и бебе ...

От 33. Седмица на бременността, с по този начин и 9. Месец на бременност започва, бременните жени на всеки две седмици има предпазни разследвания вместо преди четири седмици. Сега бебето е около 2.000 грама тежки и 44 сантиметра дълги.

Препоръки за предпазливост

Във всяко пенсионно проучване, очакваната майка се претегля, кръвното налягане се измерва и изследва урината върху съдържанието на протеини и захар, както и върху бактериите. В допълнение, гинекологът определя съдържанието на хемоглоби в кръвта с малък пай в пръста, за да се определи възможен дефицит на желязо. Матката е сканирана и неговото местоположение е открито - в хода на бременността расте матката и седи с горния си ръб за раждане близо до долните ребра. В същото време положението на бебето е определено, например дали вече е с главата надолу. В допълнение, сърдечните звуци на бебето се контролират чрез CTG.

Има разлика между седмицата на бременността и възрастта на бебето: като цяло, бременността се състои от 40 седмици или десет месеца. Изчислението започва около две седмици преди оплождането - а именно с първия ден от последната перифраза. Законопроектът се оказа, защото не може да се определи ясно датата на овулация в ретроспекция с всяка жена. В 33. SSW е бебето следователно на около 31 седмици.

Бебето в 33. SSW

В началото на 9. Месец бременност, така че в 33. SSW, бебето вече носи около 2.000 грама на скалите и мерки около 44 сантиметра. Сега съхранява все повече мастни тъкани под кожата му. Телесната му температура сега е почти степен над майката, благодарение на мастната тъкан.

Ако бебето е в света, съхранената мазнина ще служи за съхранение на топлина и ще достави новородената енергия. Защото в първите дни след раждането на напитката кърмят новородените обикновено само малко преди млякото. За разлика от действителното кърма, това се образува в малки количества, но е изключително питателна. Само няколко дни след раждането, майката има така наречената "млечна ръкав". След това бебето е достатъчно кърма. Дотогава не е необичайно, че новороденото губи тегло и благодарение на съхраняваната мазнина, тя не е съмнена. Важно е, но теглото на раждането се постига около две седмици след раждането отново.

В 33. Седмица на бременността мигрира в повечето мъжки бебета тестисите от коремната кухина в скротума. Рядко, но безвредно, това се случва само след раждането.

В хода на бременността размерът и теглото на бебето винаги ще развиват индивид. Следователно, посочените тук стойности могат да бъдат само средни стойности. Така че очаквайте родителите да не се тревожат, ако ценностите, определени от гинеколога, се отклоняват от тези, споменати тук.

Майката в 33. SSW

Дали бебето има очакваната майка на 33. SSW често доведе до дъха, това вероятно е облекчено сега. Защото около 33. Седмицата на бременността започнете повечето бебета да се подхлъзнете по-дълбоко в таза. Това облекчава диафрагмата, дишането отново е по-лесно. За това той носи със себе си други неудобства: балонът трябва да издържи по-високо налягане и бременните жени трябва да се движат по-често до тоалетната.

От 33. SSW за раждането, очакваната майка може също да забележи, че коремната й обиколка е добре приета отново. Ако сте платили досега, вероятно се бори с бързи спазми или вени на пара и водни резерви. Сега бременните жени трябва да вдигат колкото е възможно и да използват чорапи за компресиране. Акупунктурата може поне временно да намали водните резерви.

Водните пропуски не трябва да се борят сами! Плодовете или ориза, дренажките лечения, чайса за обезводняване и други средства са излишни, от друга страна, те също могат да бъдат опасност за развитието на детето.

Знакът

По време на бременност, мукасиден винт, който може да се смеси с кръв, затваря muttermund. Например, микробите се държат далеч от матката.

От 33. Седмица на бременността, но често дори по време на раждането, този тънък винт може да реши. Очакването на майката може да забележи така, както, понякога кърваво, изходящо, което също е такаДа нарисува"или" рисуване "се нарича. Ако се случи редовно, по-голямо свиване, което вече може да обяви раждането на бебето. След това бременните жени трябва да се справят с клиниката или да съобщават на акушерките си.
Добре е да се знае: раждането в очите: Кога трябва да шофирате в болницата?

Но чертежът не е задължително да бъде предвестник на непосредственото раждане. Той може също да решава през основите, които нямат нищо общо с действителното раждане, но само за да ги подготви. Така че, ако чертежът се случи, труд, но все още се провали, все още е време за раждането на бебето.

Допълнителна информация за развитието на бременността и развитието на бебетата можете да намерите във Федералния център за здравно просвещение (BZGA).

До 32. Ssw> до 34. SSW

По-нататъшна бременност седмици с един поглед:

Също така на Gofeminin: напълно обявен: 120-те най-красиви класически имена
© Istock