Осигурете правилно жилищната сграда

Многофамилните къщи обикновено са големи активи, поради което те винаги трябва да бъдат добре застраховани. В тази статия ще научите защо сравнението на застраховката е толкова важно и разликите между застрахователните компании.

Домашната застраховка

Най-елементарният компонент на доброто застрахователно покритие е това, което е известно като застраховка на жилищни сгради, което се предлага в различни версии за вашата жилищна сграда. Трябва да сте сигурни, че всички компоненти на къщата ви са застраховани, включително имуществото по-специално, но също така и предполагаеми малки неща като дренажните тръби.

  • Прочетете още - Проектирайте къщата с апартаменти по модерен начин
  • Прочетете също - ремонт на жилищната сграда
  • Прочетете още - Пожарна защита в жилищни сгради

Дотук добре. Вероятно си мислите: “Но еднофамилната къща е също толкова застрахована, нали??„Да, затова е препоръчително да се сключат допълнителни застраховки за риск, специално създадени за жилищни сгради, които не са задължителни, но предпазват от всички сценарии: Преди всичко, повреда на сгради от неоторизирани трети страни като графити, но също така и взлом или обекти поставени в сградата от покрития тук наемател.

Това показва: Поради високата си стойност многофамилните къщи трябва да бъдат особено добре застраховани, тъй като не само могат да възникнат повече потенциални щети, но и тези щети са в значително по-голяма степен, отколкото при по-малките видове къщи.

сравни застраховките

Без значение колко и какви видове застраховки сключвате за вашата жилищна сграда - винаги трябва да сравнявате. Особено многобройните портали в интернет се предлагат да намерят справедлив и евтин застрахователен доставчик. За застраховка често е невероятно кои ценови разлики съществуват идентични услуги.

Докато ценовата спестяване вече е висока чрез сравняване на застраховки за еднофамилни домове, разликите в многофамилната къща са значително и могат значително да помогнат за намаляване на месечните си разходи за поддръжка.

Както и сравнете, в много случаи промяната е важна: вече сте с доставчик, който е по-скъп от конкурентите, трябва да промените застраховката; Най-добре е да сравнявате цените поне веднъж годишно и да видите дали застраховката ви все още си струва.

Съвети и трикове могат да бъдат посъветвани самостоятелно какво е застрахователното ви покритие. Например, ако живеете в район с над средния брой взломи, трябва да коригирате съответно застрахователното си покритие.