Перфектната сватбена рокля: Тази 93-годишна моли за помощ мрежата

Дори в напреднала възраст не винаги знаеш всичко.

Както е известно, мъдростта се крие в старостта. За съжаление това не се отнася за всички области на живота. Защото що се отнася до любовта, ние не сме експерти дори над 50, 60 или 70.

В момента 93-годишната Силвия от Австралия ни доказва това. В търсенето на перфектната сватбена рокля тя позволява на интернет общността да реши коя е подходяща за нея.

Зареждане...

Какво трябва да носи Силвия на сватбата си?

93-годишната Силвия дойде в нашия магазин с шаферките си, за да избере сватбена рокля за юлската си сватба с Франк, 88-годишна. Те живеят заедно в дом за пенсионери.
Силвия и Франк се познават от 20 години и Франк често е питал Силвия дали би искала да му бъде съпруга. Но Силвия винаги беше казвала "Не ", защото смяташе, че би било неуважително към покойния й първи съпруг, ако промени името си.
Преди година Силвия се разболя и се премести в Канбера, за да бъде със семейството си. Франк смяташе, че всяка надежда е загубена. Но Силвия се възстанови, намери Франк, който живееше в Аделаида, и го убеди да се премести при нея в Канбера.
Преди няколко месеца Франк се премести при нея и я помоли отново да му бъде съпруга. Силвия, която беше разбрала, че не трябва да сменяте името си на сватба, накрая каза "Да ".
Радваме се да изиграем малка роля в любовната история на Силвия - и мислим, че и вие ще бъдете.
И така, какво трябва да носи Силвия на сватбата си??

Магазинът „Birdnest“, който Силвия беше посетила с шаферките си, беше силно трогнат от любовната история на вещния пенсионер. Тъй като тя не можеше да реши коя рокля да облече на сватбата с нейния Франк, те предложиха тя просто да остави много хора да решат.

Към днешна дата над 10.000 души изразиха мнението си за перфектната сватбена рокля. Любимият ни засега идва от потребителката Сю Вебек:

"Животът е кратък. Вземете всички 4! Един за церемонията, един за приема, един за медения месец и един за всеки случай. Пожелавам на Силвия и Франк прекрасен съвместен живот."

Ако искате да помогнете на самата Силвия с избраната агония, просто оставете коментара си под снимката. Силвия и Франк ще бъдат много благодарни.