Този вкус след лятото! 6 причини, поради които кокосовата вода е толкова здрава

Какъв положителен ефект има кокосова вода върху тялото? Наистина можеш да отслабнеш? Тук ще научите колко добра е кокосовата вода за вас.

Кокосовата вода е любимата напитка от много холивудски звезди и вече не излизат от регламентите за супермаркети. Кокосовата вода е крайната жаждаща ганя и особено вкусна алтернатива на водата. Ясната течност е опакована с хранителни вещества, които са луд за човешкото тяло.
Събрахме 6 причини, поради които редовно трябва да пиете кокосова вода.

1. Кокосова вода - крайната спортна напитка

Чистата кокосова вода идва от младите, все още зелени кокосови орехи и е богата на калий и антиоксиданти. Тези съставки са наистина добри за човешкото тяло и по този начин кокосовите води представляват конвенционални спортни напитки в сянката. Просто, който кара много спортове и губи много течни и жизнени минерали, може да зарежда отново магазина си.

Кокосовата вода може да служи като идеална алтернатива на изотонични спортни напитки и съдържа поне два пъти повече калий като това. В допълнение, кокосовата вода е калорична ръка и съдържа значително по-малко захар. Въпреки че кокосовата вода съдържа по-малко натрий от спортни напитки, но по принцип нашето общество поема общо сол на сол в друго хранене. За ежедневната употреба на течността обаче не е достатъчно да се пие само кокосова вода. Защото това все още трябва да се пие достатъчно вода.

Тук можете да си купите кокосова вода в Amazon.

Вижте тази публикация в Instagram на преглед, разделен на VITA COCO (@Vitacoco) на септември 13, 2015 в 8:54 PDT

Вкусна рецепта за питие след тренировка с кокосова вода и много калий и протеин:

  • Ок. 400 ml кокосова вода
  • 1 Голям банан
  • 1- 2 TL бадемово масло
  • 5-гръцко кисело мляко
  • Кубче лед

Смесете всички съставки към вкусна слаба и се наслаждавайте!

2. Помага на кокосовата вода, докато губи тегло?

Разбира се, кокосовата вода не е чудно чудно. Но в сравнение с кокосовото мляко, съдържанието на мазнини в кокосовата вода е изключително ниско, така че можете да се насладите на много, без да се притеснявате. Предполага се, че трябва да пречисти апетита и да се насища по естествения начин. Чрез високото съдържание на калий токсините трябва да се екскретират по-бързо, така че тялото да е детоксифицирана - кокосовата вода не е само здрава, тя се прилага и като истинска детоксикална напитка.

3. Красива кожа чрез кокосова вода

За тези от вас, които трябва да се борят с акне или други дефекти: трябва да използвате характеристиките на тропическите плодове. Като лицева вода кокосовата вода трябва да изясни кожата и да ги снабди допълнително с влага. Независимо дали пиете кокосовата вода или се прилага външно, кожата ви ще ви благодари. Сега има много козметични продукти, като например кремове за лице, продукти за грижа за косата и лосиони, съдържащи кокосов екстракт. Между другото, можете също да се култивирате с кокосово масло.

Искате наистина да се грижите за кожата си след слънчеви бани? Ето едно слънце масло от хаваиново тропично да купите с кокосово масло в Amazon.

Искате да научите повече за кокосовото масло и как да го използвате като помощник за красота, тогава имаме точно за вас: красота тайна кокосово масло: 7 гениални идеи, колкото можете да приложите маслото!

4. Кокосовата вода разпределя махмурлука

Следващия път, ако сте го изгонили твърде далеч с алкохола и въстани стомаха си, тогава кокосовите вода напитки да го успокоят. Богата на хранителни вещества кокосова вода трябва да върне баланса на електролита обратно.

Вкусна рецепта с кокосова вода, която събужда духовете:

  • Ок. 330 Кокосова вода (например: Vita Coco ананас)
  • 1 звезда плодове (карамбола)
  • 1/2 манго
  • 3 клона лимонов балсам
  • Сок от 1/2 вар

Смесете всички съставки към вкусна слаба и се наслаждавайте.

5. Кокосовата вода има положителен ефект върху главата и стомаха

Кокосовата вода съдържа висок баластен дял и трябва да намали храносмилането и да помогне срещу киселини. Кокосовата вода трябва да има основен ефект върху тялото и да неутрализира стойностите на рН. Освен това се казва, че кокосовата вода помага чрез съдържанието на магнезий срещу главоболие и мигрена.

Съвет за много горещи дни: Кокосов воден лед!

6. Кокосовата вода трябва да намали кръвното налягане

Кокосовата вода също се казва, че намалява кръвното налягане. За това вече един до две чаши са достатъчни ежедневно. Причината: Калият съдържаше намалява отрицателните ефекти на натрий и привлича баланса на електролита обратно в баланса. Западният индийски медицинско списание е публикувал проучване преди няколко години, което заема точно тези положителни свойства на кокосовата вода.

Акцентът е и остава вкус

Кокосовата вода е богата на минерали, осигурява балансиран електролитен баланс и има много повече добри имоти. Разбира се, чудо или дори лекарство все още не е.

Ето защо, просто се насладете на най-доброто в кокосовата вода: вкус! Защото кокосовата вода просто има пресни за слънцето, плажа и празника и затова го обичаме толкова много за горещия сезон!

Небесен кокосов хапка: от тези кокосови ухапвания не получаваме достатъчно!

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Още по-големи съвети:

Отслабване с кокосово масло: прави това наистина тънък?
Моринга и неговият ефект: колко здрав е суперхранен?

Сега е екзотика: 5 кокосови рецепти магически празник чувство на вашите плочи

Определено знаете тези храни!