Стандартното измерение на хладилника - информация

С планирането на кухнята, много за отбелязване, в допълнение към работната повърхност и височината и размера на отделните електрически уреди. Това е важно да ги разменяте, ако е необходимо, без да се налага да възстановите кухнята.

Стандартни размери за кухни

Кухните са стандартизирани. Това е практично, защото не сте обвързани с производителя. Нормална кухненска работна плоча е с дълбочина 60 см, което означава, че почти всички електрически уреди могат да бъдат интегрирани и обменят, което е изключително практично и води до визуално равномерно изображение. Между другото, тези стандарти пеят в целия ЕС и са валидни не само в Германия.

Стандартни размери на вградени хладилници

Започвайки от стандартната мярка на работния плот, вградените хладилници имат дълбочина 55 cm. Това ви дава някакво разстояние от стената и е възможно да се монтира подходящ кухня. Комплект е широчината на хладилниците - също е около 55 cm. Това дава, че фронтовете на кухнята са еднаква ширина, която обслужва оптиката и опростява производството. Ако трябва да замените охлаждащата си опашка, защото вече не работи, няма да имате проблеми с намирането на подходящ нов модел.

С височината на хладилника изглежда нещо различно. Това е повече или по-малко променливо, но също така се ориентира към височините на стандартното кухненско устройство. Има хладилници от 82 см до 87 см височина, които се вписват под работния плот. Хладилниците от 122 см до 123 см или 144 см до 145 см, но се поставят в шкаф до работния плот

Внимание: шкаф за охлаждане на стойки

Горните размери са само за вградени хладилници. Шкафовете за охлаждане на стойки могат да бъдат различно оразмерени по различен начин, защото те не трябва да бъдат интегрирани в кухненски бокс. Ако купувате нов хладилник, винаги трябва да имате добра идея за размерите.