палци нагоре! Първи модел със синдрома на Даун в седмицата на модата в Ню Йорк

Това никога не се е случвало! Като част от кампанията "Ролеви модели, които не са модели на пистата, става актриса Jamie Brewer на модела на седмицата в Ню Йорк. Специалната характеристика: тя е родена със синдром на Даун.

Jamie Brewer е доста уникален. Въпреки че страда от синдрома на Даун, младата жена работи като актриса (американска история на ужасите) и е активна за дъгата на САЩ, организация, която подкрепя хората с интелектуални затруднения и увреждане на развитието.

За много други хора със синдром на Даун и техните роднини, следователно, е голям модел за подражание. Следващият ви проект е малка революция в света на модата. За дизайнер Carrie Hammer, Jamie ще представи рокля на седмицата на модата в Ню Йорк! Тя е първият модел със синдрома на Даун над модния подиум.

© Getty Images

Въпреки това, не първият модел, който не попада в класическия риограф на 90-60-90 красавици. Дизайнер Кари Хамър основава кампанията "Ролеви модели, които не са модели на пистата", когато тя за първи път в седмицата на модата в Ню Йорк миналата година в Ню Йорк. Вашата цел: тя иска да покаже мода за всички жени и това са не само перфектни модели, но и големи и малки жени, жени с физически увреждания или само синдром на Даун. Миналата година тя помолила своя приятел Даниел Шепк да представи рокля за нея. Даниел седи в инвалидна количка.

Тази година Джейми Пивовар ще тича над модния подиум за Кари. Ние сме развълнувани и се надяваме, че много повече дизайнери все още са поставени на истински жени и не само да излеят супер тънките модели над модния подиум. Как намирате действието на Carrie Hammer?