Това е, за което той мечтае: 5-те най-добри мъжки фантазии

Скъпи дами: Сега е време да се отпуснете и да се отпуснете и да разберете какво всъщност се случва в главата на мъжа. Това означава: Какво се случва в частното му кино, когато си представя наистина горещ секс.

Ключова дума мъжки фантазии: Секси ли е сестрата, която се навежда над него в неприлично кратък халат, за да му измери кръвното налягане? Или трябва да са двама? Порталът за афери „Ашли Мадисън“ ни попита кои мръсни сънища предпочитат да сънуват мъжете. Ето петте най-често срещани секс фантазии, които мъжете имат.

1. Стойка за една нощ

Вход, навън и чао! Мъжете обичат идеята за една нощ. От само себе си се разбира, че това е фантазия, която най-често се прилага на практика по-специално от самотни мъже.
Но дори и в обвързана връзка, мъжете винаги мечтаят за бърз номер с непознат.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Aischa Butt

Вземете теста: Вие ли сте типът за една нощ?

2. Тройка

Не знаем точно какво прави тройката толкова привлекателна за мъжете, но разбира се това е една от най-популярните мъжки фантазии. В комбинацията от две жени - един мъж, това се подразбира. Мъжете не искат конкуренция в полза на близките си.
Впуснете се в това приключение само ако и вие го искате. В този случай навеждането би било погрешно. И: Не е толкова лошо, ако някои фантазии останат точно такива: красива мечта.

Ако ви се иска, ето съвети: горещ номер или чиста фантазия? Истината за секс на тройки

3. Орален секс за НЕЯ

Разбира се, минерът не трябва да липсва, когато става въпрос за най-популярните мъжки фантазии. Но спри! Преди да мисли за себе си, мъжът мечтае да даде на партньора си орална стимулация и кулминация.
Палец нагоре за тази секс фантазия!

Запитване: Орален секс - какво трябва да имате предвид?

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от редакторския екип

4-ти. Ролева игра

Независимо дали сте секси медицинска сестра или гореща полицайка: ролевите игри наистина раздвижват умовете на мъжете.
Изненадайте любимата си с белезници и полицейска униформа. Това определено ще подхване любовния ви живот.

5. Зрителите добре дошли

Няколко зрители? Защо не! Мъжете обичат специалния ритник в секса и мечтаят да бъдат наблюдавани, докато правят любов.
Ако не намирате подобни мъжки фантазии за толкова велики, тогава на половината му желание поставете няколко огледала около леглото. Смелите хора също не се страхуват да оставят видеокамерата да работи с тях ...