мазилка на балкона

Балконът е изложен на всички метеорологични условия. Така всеки балкон изисква редовни грижи и поддръжка. Работата е мазилката на балкона. Въпреки това, тя ще се дължи само на големи многогодишни интервали. Какво да правим с балкона, трябва да се обмисли, но и ако искате да се насладите на нов балкон, разберете тук.

Балконски компоненти, които са измазани

Първо, когато мазилката между ремонта, трябва да се разграничат балкон и мазилка от нов вътрешен двор. Можете или имате различни елементи на балкона да бъдат измазани:

  • Прочетете също - покрийте балкон
  • Прочетете също - Осигурете балкон
  • Също така прочетете - разширете балкон
  • задната стена
  • Парапет
  • Главата и дъното на под налягане

Предната страна на плочата

От мазилка се препоръчва предната страна на плочата под налягане. Защото повърхността на балкона е конкретен композит, разделящ слой и замазка. Сега искате към мазилката предната на тази бум, скоро ще бъде напукана, защото замазката и бетон реагират по различен начин на термични влияния. Следователно, също така е разделителният слой между двата строителни материали.

Сложи долната страна на плочата под налягане

Дъното на плочата за налягане може да бъде измазано срещу него. На дъното е бетонът, така че трябва да премислите земята. Бетонът не е силно смучене. Така че мазилката все още е добре на бетона, трябва да приложите съответния праймер. Тогава можете да мазилката на дъното на балконната тава доста нормално. В зависимост от нуждите, има само обикновен ръмс, последван от тънкословна декоративна мазилка.

Мазилка на задната стена на балкона

Ако искате да ги мазилка на задната стена на новия балкон, обикновено е същият състав на зидария като с фасадата. Ето защо те също така са като когато мазилката на външната стена. Предимно това означава подготовка в съответствие с абсорбцията, последвана от изолационна мазилка и евентуално декоративна мазилка. След като мазилката може да излекува достатъчно, можете да го изтриете като на фасадата.

Замяна - подготовка

Ако има стара мазилка, има различни процедури:

  • Подравнете старата мазилка
  • избийте старата мазилка и обратното

Коя технология в крайна сметка се прилага зависи от състоянието на старата мазилка. Разтърсва този формален, когато се надраска по повърхността, мазилката трябва да бъде премахната. Това важи и ако гипсовите издатини, защото няма връзка със земята. Ако само пукнатини са налични или разрушени по-малки парчета, можете също да третирате повърхността с бъбречно почистване. За разлика от това, отстраняването на старата мазилка може да бъде полезна, ако все още е добра, ако е стара мазилка без изолационни свойства.

Съвети и трикове Когато подновите на по-стар и тесен балкон и след това вземете по-голяма и по-дълбока област, можете да използвате и други техники за облицовка за задната стена. Например, дървена ламперия с добра топлоизолация. Освен това специализираните търговци на дребно също предлагат съвременна фасада, която можете да използвате тук. В наръчника за облицовка на фасад ще научите повече.