Направете балкона Winterfest

Използването на балкона се е променило значително в продължение на десетилетия. Досега в зимните балкони се използват днес. Но в зависимост от оборудването на балкона, това трябва да се направи и зимата. Това се отнася не само за растенията. Когато правите балкон Winterfest, ще научите в следното ръководство.

Промените в използването на балкона в промяната на времето

Знаете ли, че балконите веднъж са имали съвсем различен фонд? Все още около края на века от 19. до 20. В. И много десетилетия след това, балконите бяха използвани за съхранение на дърва за огрев и въглища. Колко ниски оценени балкони са над десетилетия, също са тесни пациенти от 1950-те, 60-те или 70-те години. Не рядко, днес за жилището означава предстоящо увеличение на балкона.

  • Прочетете също - покривът за балкон
  • Прочетете също - покрийте балкон
  • Също така прочетете - срещу чумата: Спароу защита за балкона

Балконът е част от активната жилищна и хола днес

Защото днес балконът се превърна в важна област на хола. По-специално, тенденцията е възможно най-естествена, интересът към балкона е устойчиво насърчаван. Така че това не е рядкост за дълго време, когато хората също скара или седят там през зимата на балкона. Може би е пушачи, които са имали идея за запалване чрез пушене на балкона.

Поради откритата ситуация на всяко изложено време

Въпреки това, не забравяйте какво носи зимата с него. А именно студените температури, също под формата на замръзване. Все още има сняг, лед и други неприятности. Много хора управляват малка градина на балкона или поне използват растения като балкон. Благодарение на специалното местоположение на балкона на фасадата, студ, замръзване, лед и снежния акт особено масивен.

Първият приоритет принадлежи на балконските култури

Това от своя страна води до факта, че те трябва да направят растенията на зимния фестивал на балкона. Това важи и за зимните празнични и вечнозелени балконски култури. Въпреки това, трябва да направите няколко отличия в растенията на балкона си:

  • Зимни устойчиви растения
  • Не-зимни празнични растения (тропически или екзотични)
  • Едногодишни растения
  • Многогодишни растения

Разграничение според свойствата на растенията

Първо, трябва да се погрижите за основно едногодишните растения. Те са компостирани на балкона след своето време или се изхвърлят над подходящия кофа за боклук. Но преди, определено трябва да проверите дали не, има семена, които можете да използвате за следващия сезон на балкона.

Неинтересовани растения

Сега трябва да се управляват не-зимни, многогодишни растения. За предпочитане, това е хладно, но свободна от замръзване, която все още е тъмно. Температурите трябва, в зависимост от растенията, са между 5 и 15 градуса. Въпреки това, правилото на палеца върви "по-топлото в стаята за зимуване, по-яркото това трябва да е".

Някои предполагаеми едногодишни растения са многогодишни

Между другото, има растения, които многократно се наричат ​​една година, но все още много пътища. Те включват някои домати сортове, с цветя балкон, зение са. Можете също да ги използвате. Резниците могат също да ви отведат от старите растения и зимата.

Зимните твърди, многогодишните растения изискват специална защита

Въпреки че зимните, многогодишните растения са основно издръжливи, но не трябва да се забравя, че мястото в саксия или плантатор не е естественото местообитание. Отвън, студ и замръзване могат да достигнат до работа с утайка, защото малкото земя едва ли предлага изолация. В допълнение, вечнозелени, издръжливи растения дори изискват допълнителна защита, в противен случай твърде много вода се изпарява.

Балкон растения ефективни язовири

Кокосови подложки, пълни чанти за юта и др. са най-подходящи за топлоизолация. В допълнение, саксиите трябва да бъдат поставени върху подложка за заглушаване, в противен случай студ и замръзване на пода на балкона. Ако те ще излеят растението, те ще трябва да се бият с избухвания, което означава, че за много растения.

Обърнете внимание на особеностите на вашите балконски култури

Някои растения като рози трябва да ги предпазват от потоците. Обърнете внимание на разграничението, по-ярки, тъмни, прозрачни или непрограма изолационни материали. Защото в зависимост от имота, това може да повлияе негативно на фотосинтезата в вечнозелени балконски култури.

Също направете плантаторите Winterproof

След растенията зимният фестивал отива, но освен това. Плантаторите, направени от глина или теракота, също трябва да бъдат поставени за устойчивост на замръзване или защитени. Може би търсите пот за нокът, който е бил незащитена на открито през зимата, по-подробна. Можете да намерите много хубави шумове около кораба. Звук и теракота влага. Замръзва това, което удари материала.

Балкон мебели през зимата

Мебелите BALCONY могат също да ви защитят. Специалистите предлагат пломби и други продукти. Особено с дървени мебели може да е полезно да ги предпазим от дъжд и сняг или в сутерена в сутерена.

Предотвратяване на стрелата на зимния балкон

Сега става дума за действителното зимно устойчиво, за да подготвите самия балкон. Уверете се, че дъждовните дъждове са свободни от есенни листа и други запек. Балконът също трябва да бъде гарантиран. Fasselbe се отнася за обекти, които са поставени като препятствие за източване на водата. Защото тогава водата трябва да прибере и може да замръзне в замръзване. Резултатът ще бъде различно увреждане на замръзване.

Съвети и трикове има смисъл да работим други, които защитават строителния материал на балкона преди зимата. Това включва плъзгането на балкона (дърво с дървени защитни продукти, метални части като парапет с корозионна защита и др.) Или обновяването на балкона.