Премахване на детектора за движение

Ако детекторът за движение е инсталиран първо, той надеждно изпълнява своите услуги. Но не всеки детектор може да бъде превключен ръчно. Следователно не е необичайно за детектор за движение да превключва, дори ако изобщо не е желано. Бързото лекарство изглежда, че привлича маскирането на детектора за движение. За съжаление, това не винаги работи.

Има различни видове детектори за движение

Ако някой иска да инсталира детектор за движение (8.43 € в Amazon *), това често се избира след цената като критерий за покупка. Много хора не са наясно, че той дава значителни различия в технологията, използвана в детектори за движение. Наред с други неща се отличават следните видове детектори за движение:

  • Също така четете - наслагване на детектор за движение
  • Също така четете - задайте времето на детектора за движение
  • Също така четете детектор и вятър
  • PIR детектор за движение: пасивни инфрачервени детектори, които реагират на топлина
  • Радар или RF детектори реагират на отразяващи високи честоти
  • PhotoCell детектори, реагиращи на светлинни разлики или промени в изображението

Тези детектори за движение не могат да бъдат премахнати, за да неутрализират

Специалната характеристика: HF и радарните детектори могат също да бъдат скрити, така че например зад покриви или дори зад стените са инсталирани и все още работят правилно. Ако искате да отмените такъв детектор за движение, няма да успеете. Въпреки това, детекторите за движение на HF не са най-често използваните детектори.

Докладвайте проблема с PIR / IR

Първо, инфрачервените детектори за движение (PIR детектори) се използват в частната среда. Те трябва да имат пряк контакт с устройствата с фотоклетки. Това означава, че такива детектори могат да бъдат теоретично маскирани, за да спрат "стоп".

Въпреки това, инфрачервеният лъч в PIR детекторите трябва да бъде изключително внимателен, за да покрие своя оперативен радиус. Поради тази причина и т.нар.

Обективът е много чувствителен

Опростено, има такъв леща на FRESNEL от много малки лещи, които могат да отклонят IR светлината, така че да може да покрие радиуса, определен от производителя. Сега залепете лещата, тя може или да бъде повредена или мръсна чрез лепило, така че вече не работиш правилно.

Направете превключване, вместо да отменяте

Ако не искате да използвате редовно, препоръчваме да направите инсталация, за да можете да изключите детектора за движение. За да направите това, светлинен превключвател е просто инсталиран пред детектора за движение. Можете също да превключите детектора за движение на потребителя (светлина, алармена система и т.н.) Ръчно включено и изключено.

Неутрализирайте уникални или временно детектори за движение

Ако детекторът за движение е включен временно и уникално извън операцията, можете също да използвате плътна слайда или съответната кърпа за IR детектор за движение, за да неутрализирате устройството към устройството.

Съвети и трикове Искате ли да премахнете детектора за движение, защото той не работи правилно, което също може да има други причини. Ако детекторът за движение вероятно има дефект, можете да прочетете тук каква функция може да ограничи.