Творчески украсете хладилника: нашите най-красиви идеи

По-специално по-старите модели хладилници не впечатляват непременно със своите оптични прелести, но те могат да бъдат подправени по модерен начин. Измислете цветно бижу от чисто бяло или оцветете хладилника в стилен нюанс. На този етап ще ви запознаем с различните опции.

Боядисване на хладилника: Поставете акцентите с боя и четка

Боядисването на повърхността на хладилника е особено подходящо за сръчните сред собствениците на устройства. Повърхността се подготвя по обичайния начин: почистете, шлайфайте, старателно отстранете праха.

  • Прочетете също - Дали хладилникът е устойчив на замръзване?
  • Прочетете също - Какъв обем е подходящ за хладилник?
  • Прочетете също - Транспортна брава за хладилника - ето как работи

Използвайте шкурка от 120 песъчинки за фино, равномерно шлайфане, което също достига до всички ъгли и ръбове. Боядисвайте повърхностите тънко с найлонова ролка, след като сте боядисали ръбовете с четката. По-добре да рисувате два пъти тънко, отколкото веднъж твърде дебело!

Бързо и лесно: украсете хладилника със стикери

Един от най-лесните начини да подправите хладилника си е да го покриете със стикери. За това са подходящи както стенни татуировки, така и специални стикери за хладилник, които се предлагат в стандартни размери. Необходимо е малко търпение, когато го залепите:

  • Леко отлепете подложката в горния край
  • Поставете стикера точно и го залепете с горния край
  • намажете с мека кърпа отгоре надолу
  • Бавно издърпайте все повече и повече от хартията
  • Размажете въздушните мехурчета към краищата, докато залепвате

Повечето стикери не понасят много добре многократно разкъсване и преместване, тъй като гъвкавият материал се изкривява. Така че не бързайте и вършете тази работа бавно и търпеливо.

Смяна на тоалети: магнити за картини за хладилника

Магнити за хладилник с индивидуални мотиви също могат да бъдат поръчани от големи онлайн печатници. Тези плоски конструкции приличат на голяма снимка или плакат, те просто се поставят върху предната част на хладилника.

Голямото предимство е, че магнитът може да бъде премахнат отново и отново, без да оставя остатъци, и това в рамките на секунди: Можете да замените своя мотив по всяко време.

Съвети и трикове Разгледайте най-красивите си ваканционни и семейни снимки и изберете най-добрия личен мотив за хладилника! Забавно е и носи „надникване“ в кухнята.