5-годишният Били трябва да умре - затова родителите му спешно се нуждаят от помощ

Тъй като никой не знае колко време остава на малкото момче, родителите му правят всичко възможно, за да направят времето си с него страхотно.

Синът на Крис и Келен Лий Били беше диагностициран преди две години с медулобластом - злокачествен тумор на малкия мозък, който се среща при кърмачета и деца. Оттогава родителите са направили всичко възможно, за да прекарат възможно най-много време с 5-годишния си син. Те се преместиха от дома си в Япония в Хюстън, Тексас, за да му дадат възможно най-доброто лечение и напуснаха работата си, за да имат повече време с Били. Защото Крис и Келен не знаят колко точно ще останат със сина си.

От поставянето на диагнозата му през юли 2013 г., 5-годишното дете е трябвало да премине през редица операции, химиотерапия и няколко неуспехи. Нито едно от леченията не даде резултат, така че родителите решиха да не изпробват допълнителни експериментални терапии. Вместо това те искат да направят последните седмици или месеци от живота на сина си уникални. Всеки ден оставяте Били да решава сам какво да прави, кого да срещне и какво да яде. „Ако ни попита нещо, ще го получи“, казва татко Крис. Защото за тях е преди всичко, че Били се чувства добре, обичан и щастлив - въпреки тежкото си заболяване.

За да могат наистина да прекарат всяка минута от последния живот на сина си с него, на двойката липсват необходимите пари след преместване в друга държава и редица високи разходи за лечение. Така те започнаха страница за набиране на средства за Били, където хората могат да дарят. "Ако имаме само няколко месеца с Били, ние искаме да използваме даренията, за да направим последните си дни незабравим" обяснява Крис Лий.

Ако оставащото време е по-кратко, родителите искат да дарят парите на организация за раковите изследвания на децата. "Чудесно е, че доброто идва на хората", така баща на Били. "Последните няколко години бяха дълги и трудни. Нашите планове за бъдещето са прости, ние искаме само да бъдем там за нашия син и да го направим толкова щастлив и без болка."

Историята на Били е невероятно тъжна. Родителите никога не трябва да трябва да минават през такова нещо и трябва да се сбогуват с детето си на ранен етап. Това е цялата оценка на похвала, която леса поставят всичко, за да направят последните дни на вашия син незабравим. Надяваме се, че ще успеят и че семейството може да намери мир въпреки тежката съдба.