Балконът с защита на дъжд

Балконът е важен елемент в съвременния живот. Но в зависимост от версията балконите са само условно използваеми. Сняг и дъжд могат да ограничат използването на балкона. Преди да инсталирате капак на дъжд, трябва да вземете предвид някои важни аспекти. За да направите това и как можете да осъзнаете защита от дъжд за балкона, научете всичко тук.

Днес балконът е важна област на жилищната точка

Балконът е по-важен днес от всякога. Донякъде се обръща към природата. Това показва в напълно различни ситуации. Така че барбекюто на балкона е популярно като никога преди, но и с многобройни проблеми, свързани главно със съседите.

 • Също така прочетете - срещу чумата: Спароу защита за балкона
 • Прочетете също - покрийте балкон
 • Прочетете също - покривът за балкон

Разширяването на балкона е почти очевидно днес

Тъй като многобройни балкони са относително малки за съществуващи и стари сгради, също така е все по-вероятно да наблюдават, че жителите превъзхождат удължаването на балкона или удължаване на балкона. Това е само разбираемо, че дори дъждът може да бъде съответно досаден.

Правни разпоредби за балкон, вятър или защита от дъжд

Въпреки това, не можете да прикрепите такъв дъжд или визуална или вятърна защита за вашия балкон. Също така трябва да обърнете внимание на закона за наемане във връзка с балкон. Тъй като балкон представлява специална употреба, правата за конвенционалната жизнена площ са дори ясно ограничени. Трябва да се спазват следните правила и разпоредби, преди да прикрепят защитата на дъжд:

 • Право на наем
 • Правила за лизинг и къща
 • Резолюции на администрацията на къщата или собственика
 • Право на съседство

Съседът трябва също да се съгласи да защити защитата, ако е необходимо

Често се допуска само прикрепването на балкон без пробиване без пробиване. Разбира се, това включва съответно защита от вятър или дъжд с един. По време на страничната защита на дъжд също трябва да се уверите, че сте съгласни с балкони.

Изключително писмено съгласие

Можеше да се види ограничен в използването на балкона. Трябва да получите абсолютно съгласие в писмена форма. Ако е необходимо, можете да се съгласите и за прозрачна защита на визита със съседите или наемодателя, който е възстановен по всяко време.

Различни системи и концепции за защита на балкон

Сега, когато правната ситуация е изяснена, тя отива в действителното планиране на защитата на дъжд за балкона ви. Тук можете да получите достъп до различни материали и системи:

 • План и слайдове
 • Селскостопански вещества (устойчиви на атмосферни влияния и устойчиви на UV)
 • Тента
 • Слънце и дъжд от плаване
 • Акрилни или полиестерни плочи
 • Други пластмаси или дървени лепило (6,49 € в Amazon *) плочи (например OSB плочи)

План и филми като защита от време

Когато планирате и филми, те трябва да се уверят, че те са постоянно устойчиви на UV радиация, както и течният материал от дома. Ако предпочитате да използвате закрила за дъжд, трябва да сте сигурни, че тя действително е била освободена като дъжд от производителя.

Тенти не просто трябва да предложат слънцезащитни продукти

Не всеки тент е това. Тези, които също могат да се използват като защита от дъжд, обикновено имат допълнителен ъгъл за изтичане на водата. Имайте предвид, че тента, който можете да използвате, тъй като защитата на дъжд не е задължителен с висок снежня, така че ще бъде подходящ за зимна употреба.

Слънчеви платна и плочи

За слънчеви платна като защита от дъжд, трябва главно да се уверите, че те наистина са течни и закрепени. Особено на балкон може бързо да стигне до силна вятърна жена. Това се отнася и за конструкцията на плочи - независимо, независимо дали е акрилно стъкло или OSB. Тези плочи като защита от дъжд трябва също да издържат на силни лебедки.

Съвети и трикове в допълнение към дъждовната покривка е и вятърът или търсенето. В дневника на къщата ще намерите множество съветници. Тук, например, научете как да изградите балконски изглед на растенията.