балкон под земята

Балконът е най-важният елемент на балкона. От конструкцията, но също така и състоянието на балконското подпочвен случай, дълголетието на балкон зависи значително. В следващия съветник ще научите всичко за това как трябва да се направи подложката от балкон и как го обнасят или. ремонт.

Дизайнерските техники и характеристики на балконите

Първо, трябва да различите различни техники за проектиране от балкони. А именно, структурата на подпочвеника зависи силно:

 • Също така прочетете - loggia: строителството
 • Също така четете - замазка за балкона
 • Също така четете - балкон и лоджия
 • loggia
 • Консервиран балкон (под налягане)
 • Подход или стаубаукон

Loggia

Лоджията на балкона се намира в енорията на сградата. По този начин субстратът обикновено се съгласява с междинния таван, на чието ниво е създадена лоджията. Материалът отново зависи от възрастта на сградата.

Така че лоджията е около началото на века (от 19 години. до 20. Век) популярен, земята е дървен таван. Тогава лоджията се върна в къщи през 70-те години в модата. Тук тя е балкон Лоджия по дължината до две трети от къщата. Субстратът е бетонният таван на съответния етаж.

Субстрат за привързаност и култиватори

Тези балкони не са свързани с сградата. Те са просто прикрепени към фасадата. Само атбаубалон получава по-масивно закрепване на фасадата, тъй като балконът трябва да се носи на вътрешността. Материалът от балкон под земята обикновено е свързан с типичните строителни материали на този балкон: дърво, дървен композит или метали.

Субстрата от конзолата на балкона (под налягане)

Бумната плоча има многослойна структура. Винаги трябва да бъде идентичен с наклона. Само в по-нататъшната версия може да има различия. Под структурата на балконната плоча отдолу нагоре:

 • Бетонна плоча (пръскане) със стоманени греди, стоманена армировка или кошница ISO (модерни балкони)
 • Позиция на разделяне
 • Замазка с градиент
 • Пластмасов дренаж или уплътнителна подложка в процеса на тънък слой
 • Покриване на плочки или свободни плочи

Балконното корито - защитен защитен слой

По принцип, замазката поема защитна функция. А именно, че бетонната плоча не може да абсорбира влагата. Да компенсира различните реакции към топлинни влияния, но също така и за отделяне на замазката на бетона, е между двата слоя разделящ или плъзгащ слой.

Защитата на замазката в промяната на времето

Но сега защитният слой, така че балконът самият също си струва да се защити. Следователно на замазката е инсталирана допълнително уплътнение. Тя е била битум лупи (26.99 € в Amazon *) или битум. Днес обаче се използват пластмасови подложки, които са проектирани в тънкото легло. Може да се разграничи между чистите уплътнителни и дренажни изтривалки.

Отводняване върху настилката на балкона

В конвенционалните уплътнителни подложки се използва подово покритие като керамични или естествени каменни плочки. Градиентът на замазката се поддържа. Отводняването се извършва на пода на пода. Въпреки това, този дренаж е неблагоприятен, защото ставите са обременени.

Дренаж в балконния фон

Ето защо, днес обикновено се извършва полагането на дренаж. Тогава бетонните плочи се поставят като балкон, а именно върху така наречените стадени или хоросан (7,79 € в Amazon *). Тези лагери носят пробиваемата настилка, между кухина. Табелите по-горе са разхлабени, така че без съвместен хоросан. Така водата може да се източи в основния дренаж и да се отцеди.

Замазката като настилка

В много прости балкони, замазкият слой често е плачът на хода. След това се прави само цветно покритие, например с бетон цвят. В зависимост от това как е състоянието на замазката и цветовия слой, има изискване за обновяване или обновяване.

Съвети и трикове Обновяването на балконното корито зависи от състоянието. Ако е необходимо, е достатъчно да се подновява само печат. Ако се появят пукнатини и повреди, те трябва да бъдат ремонтирани със синтетична смола, ремонт или дик.