Нанесете в душ мазилката вместо плочки

Душ е сближен толкова добър, колкото винаги. Често дори и цялата баня е снабдена с плочки. Това не е задължително необходимо. Трябва да бъдат облицовани в зоната на пръсната вода, но и има алтернативи.

Защо не винаги трябва да сте плочки

Никога не трябва да се поставят в банята винаги плочки. Безшумните стени и подове дори стават много популярни, тъй като те просто се почистват и не са налице по-чувствителни стави, поне не между плочките. Ако дадена област изисква защита срещу влага, тогава около душа наоколо. Може дори да бъде изгодно, ако към стените са прикрепени повече мазилка в останалата част на банята, за да се абсорбира временно много висока влажност и да се върне по-късно.

  • Прочетете също - така плочки, като душ като душ
  • Също така четете - запечатайте душа пред плочките
  • Прочетете също - плочките се разпространяват под душа

Площта около душа или банята

Под душа, разбира се, е необходима особено добра защита от влага. Това може да бъде приложено по различен начин:

  • С помощта на мазилка със специален материален състав
  • Стъклени плочи по стените и душа
  • Алтернативно душови стени, изработени от акрилно стъкло или подобни материали
  • импрегнирани каменни повърхности

Мазилката се използва под душа като основа

Основата за много други повърхности на мазилката, която може да бъде осигурена, например под душа с прости стъклени стени, за да се получи необходимата защита срещу влага. Когато избирате материалите (особено използваната мазилка), обърнете внимание на пригодността за влажни зони или. Санитарна площ. Освен това трябва да обърнете внимание на повърхността във влажни зони като банята или душ достатъчно, за да защитите достатъчно влага, така че да не се проникне вода в сградата. Също така има специални състави на материал за мазилки, така че те да могат да се използват и в влажните зони.

Използвайте прости начини

Най-лесният начин работи, ако прикрепите допълнителна повърхност във формата на стъклен парче на стените директно около душа. По този начин получавате добре запечатана зона, която предпазва земята от влага. Просто помислете за добро запечатване на крайните области като тавата за душ, така че тук не може да проникне влага.