нормалната семейна лудост: тези ситуации познават всички родители

Американският фотограф Даниел Гюенч показва на смешно - и разбира се преувеличено - ежедневието с деца.

Като фотограф, Danielle Guenter обикновено се опитва да постави семействата възможно най-добре. Ярки детски очи, горди родители, всички заловени в една незабравима снимка. Но колко често има тези хармонични, тихи моменти в ежедневието, в който цялото семейство е щастливо заедно заедно? Рядко. Защото в нормален живот не винаги тича всичко толкова гладко, колкото може да го искате.

На сутринта малките не искат да станат, закуската се отхвърля или лети в най-лошия случай през кухнята и ако сме честни, има и по-прости задачи, отколкото се борят с количка, кучета и напълно натоварени чанти за пазаруване Чрез града. Точно тези ежедневни ситуации, които наистина могат да карат майка или татко в лудостта, показва Даниел Гюенч с нея нещо друго.

Разбира се, тези записи са преувеличени. Никой не се храни с кучето вместо бебето - без значение колко сте изчерпани като mami понякога. А също и седмичното пазаруване с малките не е толкова драматично, както и на тези записи. Но повече или по-малко хаотични ежедневни ситуации със семейството познават всеки от нас или?

© Facebook / Danielle Guenther

Също така в gofeminin: най-добрите деца знаменитост