Мазилка за запечатване на мазилка? Е?

Влажните стени са вредни не само за сградата, но и за здравето. Просто средство помага да се предотврати проникването на влага: уплътняваща суспензия. Минерална уплътняваща суспензия на циментова основа може да бъде измазана по-късно без никакви проблеми.

Защо прилагате уплътняващата суспензия веднъж и веднъж под мазилката?

Минералната уплътняваща суспензия е дишащ воден бариерен слой, който може да се нанася както върху, така и под мазилката. Винаги зависи какво трябва да постигне работата.

  • Запечатваща суспензия под мазилката се използва главно там, където влагата може да проникне в сградата отвън.
  • Нуждаете се от уплътняваща каша върху мазилката във влажни помещения като душове или бани, например като уплътняваща каша под плочки, така че да не може влагата да попадне през плочките в зидарията.
нашата препоръка

PCI SEALING утайка 25 KG НЕИЗПОЛОЖЕНО ПОКРИТИЕ
36,95 EUR Към продукта

Как работи уплътняващата суспензия??

Уплътняващата суспензия е циментово-пластмасова смес, която в комбинация с вода се превръща във водоотблъскващо, но също така и водопропускливо и дишащо покритие. Благодарение на различни цименти, минерали и други добавки, уплътняващата суспензия има добра адхезия с последваща якост.

Нанасянето на уплътняващата суспензия е лесно. Той остава гъвкав, дори когато е обвързан, и е устойчив на замръзване и атмосферни влияния. Те се използват както превантивно за защита на зидарията от влага, така и за последващо обновяване.

За какво да внимавате, ако уплътняващата суспензия ще бъде измазана по-късно?

Смесете уплътняващата суспензия в съответствие с инструкциите на производителя. Използвайте приставка за миксер за бормашината (€ 48,00 в Amazon *) . Това е единственият начин да се гарантира, че уплътняващата суспензия може да бъде преработена в гладка маса без бучки.

нашата препоръка

MEM 30609020 Плътна каша 5 кг
10.90 EUR Към продукта

Трябва да нанесете уплътняваща суспензия в два прохода. Първо разстелете върху стената само слой от тънък милиметър от максимум 2 милиметра. След това този слой трябва напълно да изсъхне, преди да приложите втори слой.

Уверете се, че запечатъците не се изсушават толкова бързо. Директната слънчева радиация трябва да се избягва, както и течения. Ако всичко е напълно сухо, можете да почистите уплътняващите ключалки или мазилката на стената.

Нашата препоръка

25 кг мембранни влакна и компенсация на пластмаса
38,80 EUR за съвети за продукти и трикове Използвайте минерална почистваща смес към мазилка, като например лайм или лимозната мазилка. Нейните алкални свойства също предотвратяват мухъл.