Отстранете капака на врата

Може да има различни причини за премахване на капака от врата. Но ако става въпрос за пръстенния щит или корпуса около действителната камбанка, поне някои важни въпроси трябва да бъдат изяснени поне.

Премахнете щита на звънеца за надписа

Трудното премахване на пръстенните знаци е фактът, че всеки производител тук има свой собствен начин на изпълнение и затова не е толкова лесно да се даде общи съвети за тази цел. По принцип обаче трябва да се уверите, че в много жилищни инвестиции с апартаменти под наем управлението на имота отговаря за етикета на звънещите знаци. Това обикновено трябва да гарантира възможно най-еднакво и подходящо оптика в входната област. Въпреки че това обикновено се свързва с определени разходи. Но вече не е нужно да се притеснявате за това.

Ако искате отново да маркирате пръстен щит, първо трябва да проверите дали подходящата табела на корпуса може да бъде отстранена от винтове за отвиване. Ако, обаче, трябва да се намери отстрани на пръстена, за да се избегне малък прорез, това обикновено внимателно се освобождава с малка отвертка или нож и след това щракнете отново.

Мерки за ремонт на стари системи

Освен ако персонализираните мерки не са забранени от наемодателя, те могат, разбира се, на по-старите системи за звънеца, разбира се, модификации като удължаване или препращане с подходящи аксесоари. При много стари растения с електромеханичен звънец, след десетилетия, понякога може да се наложи да се премахне замърсяването с прах, за да се възстанови правилната работа.

В повечето случаи това не трябва да бъде проблем, защото тези Bell системи работят предимно с трансформатор и в диапазона с нисък напрежение. Въпреки това, системата на звънеца трябва да бъде отделена от електрическата мрежа преди всеки ремонт преди всеки ремонт. Съответният архив за съответната верига се изтегля.

Покривът на старите звънец може да бъде премахнат, за да се увеличи силата на звука. Докато съответната кутия, както обикновено в тавана и за деца и животни, е недостижима, това не трябва да бъде източник на опасност.

Отворете корицата на модерна звънеца

За по-модерни системи, обаче, ако трябва да имате малко повече внимание, защото отварянето на капака на устройството може да начертае следните проблеми:

  • Загуба на гаранция на производителя
  • Компоненти с мрежово напрежение
  • Деликатната електроника може да бъде повредена

Тези устройства обикновено са проектирани така, че никакъв точен опит няма малък потенциал за лесно преоборудване със специфични функции. Ето защо, по-добре се консултирайте с ръководството на устройството, тъй като електронният Гонг на такава звена система може да се извърши само от определени настройки от по-тих или по-силен или по-силен.