Най-добрите готварски книги за бебета: Как сами да приготвите бебешка храна

Искате да знаете какво всъщност има в храната на вашите деца? След това просто се готви с правилните рецепти. Показваме ви трите най-добри готварски книги за бебета и малки деца.

Като майка вие искате само най-доброто за детето си и особено когато бебетата започнат да ядат първата си каша, много майки не искат да купуват очила. Приготвянето на бебешка храна или ястия за малки деца изобщо не е трудно.
Да си готвите сами си струва, защото е прясно, вкусно и адаптирано към индивидуалните нужди на вашето дете. За да внесете достатъчно разнообразие в менюто на любимата си, ние представяме нашите три любими готварски книги за бебета и малки деца.

1. Най-добрата готварска книга за бебета: Как сами да си направите здравословна храна

Гответе сами здравословна храна за бебето си и научете много неща едновременно: Нашата любима е книгата "Готвене за бебета: Просто направете здравословна храна сами ". Благодарение на илюстрациите стъпка по стъпка, рецептите наистина работят за всички и най-доброто: само за пет евро, тази готварска книга за бебета наистина има ненадмината цена.

> Тук можете да поръчате готварската книга "Готвене за бебета: Просто направете здравословна храна сами " директно от Amazon.

Гответе сами морковена каша за бебета

Искате да опитате проста рецепта? Ще ви покажем как можете сами да приготвите класическата морковена каша за бебета.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Джейн Шмит

2. Популярно сред майките: готварска книга за бебета и малки деца

В голямата готварска книга на GU „От кърмене до възраст на малки деца“ експертът по хранене Дагмар фон Крам представя около 160 рецепти - от бебе до храна за малки деца в третата. възраст. Също така обичаме допълнителните съвети и глава за домашните лекарства, които помагат, когато детето е болно.

> Тук можете да си купите готварската книга на GU "От кърменето до възрастта на малкото дете " на Amazon.

3. Вегетарианска готварска книга за бебета: Готвене вегетарианска

По-специално като майка вегетарианка, има смисъл да искате да приготвяте вегетариански ястия и за вашето бебе. Книгата "Вегетарианец за бебета: Здравословна от първата лъжица нататък" обяснява как става това и какво трябва да се спазва, за да може детето ви да остане здраво. Защото правилният микс от съставки е това, което има значение - и за щастие рецептите са идеално пригодени за това.

> Тук можете да поръчате готварската книга "Вегетарианство за бебета: Здравословно от първата лъжица " на Amazon.

Още повече съвети за приготвяне на бебешка храна сами:

Приготвяне на бебешка храна сами: вкусни рецепти и ценни съвети
План за допълнителна храна: Оптималната бебешка храна за първата година
Необходими са ви само 3 съставки: Ето как можете лесно да приготвите вечерна каша за вашето бебе