най-добрата прахосмукачка за животински косми

Домашни любимци са постоянен източник на радост - просто не, ако постоянно губите коса. Многото коса не винаги да идва с конвенционални прахосмукачки. В този пост, следователно ще научите коя прахосмукачка е подходяща, когато става въпрос за премахване на животински косата.

Проблем с косата на животните

Домашни любимци, особено кучета и котки, могат да загубят много коса. Това е особено вярно през пролетта, когато се случи палтото, но често косата със сигурност е целогодишен проблем с определени състезания.

  • Също така четете - прахосмукачка за дълга коса - какво трябва да обърнете внимание?
  • Също така прочетете - правилната прахосмукачка за ламинат и паркет
  • Също така четете - прахосмукачка и неговата функция

Особено трудно е косата на животните да е трудно да се премахне. Те са много добре прилепнали към дрехи и текстил, но също така и на мебели, килими или капаци на завивки.

Извличане на животински коси

Аспирацията на животинския коса представлява, разбира се, чудесен начин за почистване на инфектираните в косата зони - но това не винаги може да бъде прахосмукачка. Това следва да прилага определени условия.

Повечето "обикновени" прахосмукачки са трудни за отстраняване на животински косми. Трябва да прекарате много сила и усилия, за да премахнете напълно косата. В много случаи, косата остава все още останала и просто не може да премахне, така че трябва да вземете четка за ръка или лепилен валяк.

Животинска коса и алергии

За страдащите от алергии или за хора, които често имат алергисти, за да посетят, особено отстраняване на всички животински коси е особено важно. Дори малките количества животински коси могат да предизвикат алергичен тласък с чувствителни хора, които често могат да бъдат придружени от задни очи, подуване и понякога дори без дъх и астматични припадъци. Решението по този начин създава редовното отстраняване на цялата коса от всички области на жилищната площ.

Животинска коса и хигиена

Животинската коса не се прилага безплатно като нехигиенично. Много мръсотия може да бъде върху косата, а домашните любимци също произвеждат много бактерии. Затова е задълбочено отстраняване на животински коси от всички области, с които човек влиза в контакт като човек, винаги е оферта за хигиена.

Обозначения за подходящи модели

Много производители разработват специални модели за отстраняване на животински коси. Това често се разпознава на името на модела или при определени допълнения към името на модела. Често, например:

  • Котка
  • Кучета
  • Animal Pro

Тези модели могат да приемат, че производителят е проектирал специално и тестван за отстраняване на животински косата. Трябва също да се отбележи, че винаги има леки разлики в разстоянието в косата на кучетата и котката, защото косата на двата животни може да бъде доста различна и по този начин да се придържат към различно силно.

Специална прахосмукачка за косата на едно животно не винаги е толкова пълна с косата на другия вид. След това винаги трябва да обръщате внимание на покупката и да проучите спецификациите и информацията на производителя точно точно.

Прахосмукачка

Прахосмукачки, подходящи за отстраняване на животински коси, често имат по-висока производителност. Въпреки това, представянето има сравнително малко с мощността. Всъщност изискванията за изпълнение са в други области.

Преди всичко е важно прахосмукачката за почистване да е много мощна. Има няколко възможности:

  • Така наречената "турбо дюза" (премахва други дълбоко седящи примеси), често достъпни като аксесоари
  • Електрическа четка (най-вече скъпа, много широко разпространена в професионалната област, тъй като те отварят по-добре структурите и по този начин осигуряват цялостно почистване)
  • Така наречената четка

За много прахосмукачки тези специални дюзи също са достъпни като отделен аксесоар, така че ако е необходимо, конвенционалната прахосмукачка все още може да бъде добре възпроизведена за отстраняване на животинските коси. Специално проектирани модели са такива "модели за преобразуване", но по отношение на почистването обикновено ясно по-ниско.

Съвети и трикове винаги са придобиването на презначен прахосмукач. Животинската коса често може да причини миризми и поради честата употреба (обикновено може би ежедневно ежедневно) на стойност прахосмукачка без торба, която може да се изпразни след всяко смучене.