Трогателната история зад тази снимка на полицай ще ви развълнува до сълзи

След сериозен инцидент този безкористен полицай се грижеше за бебето на млада майка с часове.

В момента тази снимка обикаля света: Полицай стои в средата на трилентовия път пред мястото на произшествието и с любов държи бебе на ръце. Но още по-трогателна от самата снимка е историята зад нея.

Млада майка е в кола с бебето си в Алабама, когато се случи ужасна катастрофа. Участват линейка, камион и три коли - младата майка седи в една от колите. Въпреки че тя и бебето й се разминават без особени вреди, жената е в шок след сблъсъка и е много разстроена, докато се опитва да успокои плачещото си бебе. Намесва се заместникът на полицията Рик Линдли и й предлага ръка за помощ.

Първо полицаят се уверява, че майката е добре - след това той предлага да вземе малката й дъщеря от нея, за да може младата жена първо да поеме дъх. „Задържах я известно време на ръце и ходех нагоре-надолу, докато тя се успокои“, казва Линдли в интервю за AL.com '. "Спомних си времето си като млад баща и дядо и използвах това преживяване, за да успокоя детето. Тя има много сладка личност."

Линдли проявява невероятна ангажираност и държи бебето в ръцете си час и половина. „Исках да дам време на майката да си възвърне самообладанието“, каза полицаят. "Тя е млада майка и опитът трябва да е бил много травмиращ за нея. Тя преживяваше трудно емоционално."

Един от другите служители на място запечата любовния момент с камерата на мобилния си телефон и публикува снимката във Facebook. За много кратко време постът достигна над половин милион души и доброто дело на Линдли беше признато и оценено по целия свят. Дори и с колегите на офицерите. „Много се гордеем с признанието, което той получи за своята загриженост и доброта“, казва шериф Майк Хейл. „Вие не научавате този вид работа в тренировките, а просто идва от сърцето“, добавя Ранди Кристиан.

Самият ченге Линдли обаче остава абсолютно скромен. "Не съм направил нищо героично", каза американецът. "Всичко, което направих, е да държа бебе."Но трябва да му противоречим: Такъв любящ жест в никакъв случай не е нещо разбираемо. Ние нямаме нищо друго освен възхищение от този велик и безкористен полицай. Имаме нужда от повече такива хора по света!

Дори и с гофеминин: красиви поговорки за всеки ден