"Дебелата жена по бански ": Ето как тази майка реагира на гадни коментари на плажа

На плажа тя трябва да се примири с гаден коментар от странна жена. Но тази майка реагира точно както трябва.

Лято е. Топло е. Всички искаме добре дошли да се охладят във външния басейн, в езерцето в кариерата или в соленото море. И такава лятна екскурзия наистина не може да счупи нищо, нали? Да - а именно, нежелани коментари от непознати. Американският блогър Никол Янковски трябваше да изпита това от първа ръка, когато наистина просто искаше да се наслади на необезпокояван ден на плажа.

В своя блог майката на четири деца съобщава за преживяванията си на плажа:

Докато минавах покрай жена, която прошепна на плажа: "Харесва ми банския на онази дебела жена там." Изплувах във вълните, за да удавя гласовете на непознатите. После отново заплувах обратно. Аз съм дебелата жена в зеления бански. Всъщност изглежда изумрудено зелено върху моята порцелановидна кожа.
„Този ​​бански е само за пълни жени“, казах на жената, докато се връщах на мястото си в пясъка. Тя се изчерви, но въпреки това й се усмихнах. Може би тя не знаеше, че мога да я чуя. Може би тя не е имала предвид това. Усмихнах се на непознатия.

Никол реагира на гадния коментар на странната жена на плажа по-приятно и спокойно, отколкото повечето от нас биха направили на нейно място. Тя е поразена от думите, но не им позволява да я свалят. В записа в блога майката пише още, че й е писнало от хора, които я наричат ​​„дебела“ и „нездрава“ само заради фигурата си.

Но наистина ли можете да прецените колко здрава е тя по пълната крива на бедрата на жената? Наистина ли са преброени дните ми само защото нося размер 42, 44 или 46?? Това наистина ли е единственият отговор, който има значение?? Тези, които ме съдят, са склонни да оценяват здравето ми по размера на банския ми, а не по резултатите на моя лекар. Те вярват, че здравето на жената може да се измери по бедрата.

Защото, когато непознати съдят жена по такъв начин, има толкова много неща, които те не виждат и не обмислят, обяснява Никол.

Когато ме погледнете, не виждате: аз съм силен. Мога да науча 8-годишно момиче да кара колело в събота следобед и да изнася шест пазарски чанти от колата едновременно. (...) Понякога бедрата ми се търкат. Понякога съм единственият човек в къщата, достатъчно силен, за да отворя буркан с кисели краставички. Веднъж занесох легло на два етажа нагоре - изцяло сам. Не можете да видите тези неща върху силната плът над коленете ми.

Приветстваме четирикратната майка Никол за нейните честни и верни думи и се надяваме нейното важно послание да достигне до много хора по целия свят.