Боядисайте стъклата на прозореца и добавете цветни акценти

Леко изместените рамки на прозорците се наричат ​​рамки на прозорци или просто рамки. На вратите има и бутилки. Въпреки това, често само гнездата за прозорци трябва да се отклоняват в цвят от останалата част на стената.

Вземете крила на прозорците само като рисувате

Прозоречните крила често са артистично артистични рамки, които могат да се състоят например от гипс. Въпреки това не винаги е толкова просто или желателно да имате великолепни или сложни бутилки на прозорците. Само с един слой боя, който се различава малко от цвета на стената, вече е възможно да се получи цветен контраст и по този начин да се подчертаят креативно отворите на фасадите. Тогава не е пластмасов дизайн, а проста тъкан, която се състои от цветна рамка около прозореца.

  • Прочетете и прозорците при подходяща температура
  • Прочетете също - прозорци през зимата
  • Прочетете също - поставете акценти с морска боя

Как да направите прозорци в цвят

Можете да оборудвате прозорците с мафове с относително прост средства, с цветен параграф около рамката на прозореца, който може да бъде боядисан с леко оцветен фасаден цвят. Въпреки това трябва да обърнете внимание на няколко неща:

  • маскирайте рамката, образувана от новата картина внимателно и равномерно
  • Използвайте пълнозърнест цвят на цвета на стената на къщата
  • Пръстите на прозореца се боя само след изсушената стена

Създайте цветови параграфи чрез маскиране и боядисване

С помощта на подходяща самозалепваща лента можете да зададете измазани повърхности в цвят. Номерът обаче е, че никой цвят не може да работи под подхода. Това е особено трудно при по-грубите конструкции като тези, направени от гипс с гранули с размер над 3 милиметра. С подходяща маскираща лента обаче можете също така да осигурите на такива конструкции гладък и професионално изглеждащ ръб, ако искате да осигурите на прозорците цветни рамки.

Как най-добре да се маскира зоните

На първо място, трябва да се уверите, че нанасяните зони са чисти, без прах, мазнини и сухи, така че лепящата лента да може да залепне оптимално. Това трябва да се свързва добре с повърхността, а не с никаква мръсотия. Боята не трябва да попада под лепящата лента, което би довело до нечисти ръбове. Ако повърхността е грапава, използвайте лепяща лента с висока адхезивна якост. Отстранете лентата веднага след новия слой боя.