Отоплението на балкона

През последните години тенденцията е все по-разпознаваема, също така да се използват нагреватели на открито, така че на терасите и в градината. Но и за балкона има нагреватели. След това ви информираме за системите, които съществуват като отопление за балкона, но също така и свързаните с тях недостатъци.

От огъня до балконския нагревател

Които не могат да си спомнят като дете? На балкона или на терасата е на скара в края на есента или много рано през годината. Но тъй като все още беше толкова студено, отпадъчната топлина на все още горещото барбекю беше изключително добре дошъл. Или красивите вечери на открито на огъня. Така или като подобни вероятно биха могли да са измислени отоплителни системи за външни. Тези нагреватели са достъпни с различни техники:

  • Прочетете също - покривът за балкон
  • Също така прочетете - срещу чумата: Спароу защита за балкона
  • Също така прочетете - специализирани фирми за отопление
  • Отворен огън (пожарни купи и камини за тераса)
  • Портал
  • Инфрачервен радиатор
  • Етанол горелка или отопление на етанол

Отворен огън за отопление на балкона

Отвореният огън на балкона вероятно е от една страна най-романтичният начин да го затопли на балкона дори с хладни температури. От друга страна, използването може да бъде и опасност от пожар. Особено когато децата са там, това не трябва да се подценява. Да не забравяме дима, който идва към него. Следователно, открит огън на балкона вероятно ще се счита за подобен на барбекюто на балкона.

Отвореният огън на балкона може да бъде приравнен със скара с въглен

Тя може да бъде забранена от лизинга или правилата на къщата. В крайна сметка, обаче, използването ще бъде ограничено по подобен начин, както на решетката на въглен. Някои немски ястия преминават от определени времена на деня, а също и максимална годишна честота от два до четири пъти. Така че първо трябва да разберете дали има ограничения във вашия регион и конкретно в дома ви.

Газови прожектори като отопление на балкона

Газовият радиатор може да се счита за теоретично подобен. Въпреки това, развитието на миризмите е почти изключено. Въпреки това, все още е открит огън, който може да бъде забранен. Що се отнася до нуждите на енергията (газ), газовият радиатор е вероятно да бъде сред най-евтините алтернативи за балконски нагревател.

Изпълненията варират от дизайн, който също притежава строителни нагреватели, до фенери, като прожектор, който извежда топлината си. Тези лъчисти нагреватели често се виждат в малки улични кафенета. Въпреки това разходите за придобиване са относително високи.

Инфрачервени радиатори като балкон нагревател

Не трябва да има ограничения върху инфрачервения радиатор, тъй като топлината се генерира тук чрез електричество. За това потреблението на енергия в инфрачервения радиатор за балкона е не само високо, дори самите разходи за електроенергия са доста високи. Така че преди всичко те трябва да преценят разходите за операцията, защото в закупуването тези балконски нагреватели са доста евтини.

Етанол горелка - тенденция, която се увеличава

Относително модерни са етанол горелки, които могат да се използват като пожар зад стъклото или дори като нагряване. Дизайнът е силно освежаващ модерен и необичаен, както и очевиден еднакво. Няма опасни отработени газове. Докато работят, е сравнително евтино, цените на покупката варират най-силното тук. Един прост дизайн, който трябва да изпълни само вашата цел, със сигурност е много по-евтин от изключителен дизайнер етанол горелка.

Помислете за отопление на балкона

Независимо дали всъщност искате да работите с отопление на балкона, трябва да се съгласите и с вашата съвест. В края на краищата те дори не мехурят енергията до прозореца, когато ги консумират на открито. В открит пожар можете поне да разберете "роматичния аспект", но нагревателят трябва да се обмисли добре добре. В края на краищата, можете да носите топки и след това да се насладите на балкона за дълго време през зимата.

Съвети и трикове в дневника на къщата, ние Ви предлагаме много други ръководства около балкона. Разбира се, това включва типични строителни теми като самата балкон ", но от друга страна има достатъчно правни въпроси, като например закон за наем на балкона.