тапет на кухненската задна стена

Класическата огледала на плочките е изключително практична, но не е в тенденцията в кухнята за дълго време. Вместо това кухненските стени стават все по-важни. Като алтернатива, някои подобрения в дома също се считат за тапети на кухненската задна стена. По-долу за тапетиране на кухнята, затова предимствата и недостатъците, както и сходни евтини алтернативи.

Различни материали за гърба на кухнята

В продължение на много десетилетия, огледалото на плочките между шкафовете и кухненския работен плот се счита за решение изобщо. Това се счита за старомодно днес и от времето. Вместо това се използват хомогенни кухненски задни стени. Те образуват напълно гладка, вероятно релефна повърхност с почти всеки възможен мотив. Бързо възниква въпросът кой материал за кухненската задна стена трябва да се използва:

  • Също прочетете - премахнете кухнята назад
  • Прочетете също - боядисайте кухненска стена
  • Също така четете - залепете кухня задната стена до плочки
  • Акрилно стъкло
  • Безопасно стъкло (ESG)
  • Ламинат с високо налягане (HDL)
  • Различни композитни материали
  • различни пластмаси
  • пързалка
  • или просто тапет

Значителните недостатъци на тапет кухненска задна стена

Въпреки това, има някои куки в тапета. Преди кухнята задната стена обикновено също е плоча; и тук се приготвя. Това е гореща водна пара, мазнини шпори и други течности бързо се качват на кухнята обратно. Обикновените хартиени тапети като развода на томболата.

Тапетите няма да се увеличават високите изисквания

Въпреки че можете да запечатате такъв тапет със съответния клино. Това определено трябва да се мие и нечувствително към водните пари и мастния ключ. Въпреки това, тапетът с покритие вече няма да бъде значително разглеждан в много кратко време. Особено в зоната около готварската плоча, тъй като стената трябва да бъде почистена сравнително често.

Кухненският тапет се препоръчва само като преходен разтвор

Поради тази причина препоръчваме тапенето на кухнята да се върне само като временно решение. Също така имайте предвид, че в кухнята, която вече е оборудвана с кухненско огледало, това кухненско огледало трябва или да бъде счупено или плоча, като повърхност за тапет е първо инсталирана. След това можете да си купите и затегнете завършената кухня задна вода, с изключение на това, че се състои от материал, устойчив на топлина и водна пара.

Почти като тапет: фолио като кухня

Като алтернатива на тапета като кухня назад, ние препоръчваме специален филм, който може да се използва като кухня. Подобно на тапет, филмът е залепен за кухненската стена.

Следователно закрепването на филма е много подобно на тапета - само че те използват материал, който е нараснал с високите изисквания на кухненската задна стена. Подробни инструкции за залепване на кухнята назад на фолио, които сме предоставили тук за вас.

Съвети и трикове Ако има огледало на плочки, трябва първо да прикрепите задната стена така или иначе. Тук можете да прочетете как да прикачите такава кухня.