оценка на цената на калайния покрив

Покривите на ламарина са достъпни в много различни варианти на пазара. На първо място, те се различават по метален сорт, а някои покриви са задълбочени, други мултикул. С които разходите за покриви трябва да очаквате?

Как струва калайната покривка?

Металите имат променлива пазарна стойност, това е причина всички цени да бъдат само насоки. Бихме искали да препоръчаме да закупите покрив с ламарина, който има висококачествено покритие, така че да устои на времето колкото е възможно по-дълго.

  • Също така прочетете - оценете разходите за инсулт на Земята предварително
  • Също така прочетете - оценка на разходите за нов канал
  • Също така прочетете - оценка на разходите за покрива на седлото предварително

Не само качеството на материалното, което е тясно свързано с живота на покрив от ламарина, влияе върху разходите, включително естетическия дизайн на продукта, играе в цената с вътрешна: необичайни структури и цветове увеличават разходите за покрива на калай.

Конкретни цени за по-добра ориентация

  • Ако искате особено евтин калаен покрив, след това купете галванизирани стоманени листове за цена от CA. 20 евро на кв.м.
  • Поради дългия си живот и на медта все още относително ниска цена, титанов ламарина е добре дошъл: разходите са около 40 евро на кв.м.
  • Анодизиран алуминий се предлага в много цветове. Покривните разходи за този материал обикновено са между 25 и 30 евро на кв.м.
  • От цена от около 35 евро на кв.м. Можете да закупите поцинковани метални железници с ширина 67 cm.
  • Особено скъпо, но високо качество, са метални покриви от мед. Очаквайте около 100 евро на кв.м. - и с красива патина след няколко години.

Посочените по-горе покривни разходи за ламарина включват както материала, така и цената за инсталиране на листа - включително ДДС.

Тези допълнителни работи са сред разходите за калай

В горните ценови детайли, различни допълнителни дейности и материали не са включени. Те включват фидала или. Кофраж на покрива, местните разходки, дренажната система и всички прозорци на покрива.

Пробав проект: Разходи за 60 кв.м

По-голяма градинска къща е да получи висококачествен покрив от мед. Калайният покрив се обменя от плочата, медния покрив и дренажната система.

Преглед на разходите цена
Вземане на проби 1.500 EUR
Мед покрив 6.000 EUR
Местни 200 EUR
Дренажна система 370 EUR
обща сума 8-ми.070 EUR

Обърнете внимание на качеството!

Купено евтино, може да е горещо с калайния покрив: бързо запрашване и боклук! Уверете се, че получавате продукт, устойчив на корозия, и го оставете да се побере правилно, така че нито никакви причини за възстановяване на растения!

Съвети и трикове предпочитат да имат керемиди, но покривната стъпка е твърде ниска? Покривни покриви на ламарина в покривни пени имитират керемиди и по този начин предлагат красива алтернатива!