Цените на звукоизолацията от удар

Ако закупите звукоизолация от ударен звук, със сигурност ще се интересувате и от цената. В тази статия ще научите колко евтина може да бъде съвременната изолация на ударния звук, как можете да спестите пари и защо сравнението е толкова важно.

Ниски материални разходи

Ако къщата ви е слабо изолирана срещу ударния звук и поради това комфортът на живот е нисък, е време за нова изолация на ударен звук. Тогава много хора се питат: „Не е ли такъв вид изолация твърде скъп?“? “Не, защото ефективната звукоизолация на ударния звук се предлага за малко пари. Пример: Можете да получите изолиран ламинат за около десет евро на квадратен метър, въпреки че ценовият диапазон тук е много голям; по-добре изолираните варианти струват 30 евро и повече.

  • Прочетете също - Правилната посока на монтаж за изолация на ударния звук
  • Прочетете също - Екологична шумоизолация на удар
  • Прочетете също - картон като шумоизолация от удар

Разбира се, когато купувате шумоизолация от удар, зависи от това колко добри са изискванията на вашата къща: колкото по-добре е изолирана от основата, толкова по-малко трябва да инвестирате в изолация от удар. Като правило по-дебелата изолация на определен материал е по-скъпа от по-тънката.

Спестете пари, като правите собствените си неща

Голяма част от разходите за шумоизолация от удар често падат върху разходите за труд; материалът е сравнително евтин. Така че, ако сте готови да свършите работата сами, можете да спестите много пари. Когато изграждате нова сграда, не е нужно да се решавате на къща от голи кости, за да поставите сами изолацията: Говорете с вашия доставчик, за да поемете само част от вътрешните работи.

Сравнете

Цените на различните звукоизолационни въздействия могат да варират в широки граници. Поради това е важно за вас да сравните възможно най-много различни материали и доставчици, за да получите общ преглед. Въпреки че цената е много важен критерий, има и други фактори, които не бива да изпускате от поглед:

  • Дълголетието на изолационния материал
  • Пригодността за съответния тип къща
  • Здравината на изолацията от ударния звук
  • Доставчикът - колко добре те могат да ви посъветват?

Ако, от друга страна, се фокусирате само върху един доставчик или върху конкретен изолационен материал, възможностите ви за икономия на разходи са малки.

Съвети и трикове Интернет предлага много възможности за лесно сравняване на доставчици и материали от дома. По този начин можете да разберете по-бързо, лесно и изчерпателно и да получите чудесен преглед на темата за шумоизолацията на удар.