Цените за телено стъкло

Телското стъкло е специална форма на безопасно стъкло. Днес, теленото стъкло до голяма степен в частни проекти или. Използвани обекти. Това е основно на цените на теленото стъкло.

Първото предпазно стъкло - телено стъкло

В историческия контекст може да се отбележи, че теленото стъкло е като прекурсора на днешните предпазни очила. Той се отличава главно с последващите предпазни очила:

  • Също така четете - композитно безопасно стъкло и цените му
  • Също така прочетете - това са цените за ново стъкло
  • Също така четете - рязане на стъкло
  • Композитно безопасно стъкло VSG
  • Single Window Safety Glass ESG
  • Тел стъкло

Композитно безопасно стъкло VSG

Композитното безопасно стъкло се състои от най-малко две стъкла, между тях е пластмасов филм. Вероятно най-известният пример за приложение е предното стъкло на превозните средства. Цените са по-високи от това за телено стъкло.

Единично безопасно стъкло ESG е много скъпо

Еднозлонното стъкло се състои от стъклен панел. Това се определя чрез специални топлинни лечения на повърхността под напрежение. Следователно, тя не може да бъде намалена, защото напреженията са неравномерно разпределени. Веднага след като тази чаша е нарязана, тя буквално се спука. Но това прави ESG изключително трудно. Безопасното стъкло на ръкава е най-скъпо.

Тел стъкло, евтина и все пак ефективна алтернатива

Телското стъкло по принцип не е просто просто стъкло. Тя не е специално лекувана, освен че в стъклото се намира телена мрежа. Разграничават се три вида тел стъкло, които се показват главно чрез различна пропускливост на светлината:

  • Стъклена чанта, около 82%
  • Стъкло за проводник, 75 до 88% светлинен пропуск
  • Стъкло за огледало, прозрачност около 88%

Стъкло

Обикновената проводника е най-простото стъкло. Това го прави тел стъкло с най-ниска цена. Това телесно стъкло все още често се вижда в изба остъкляване.

Стъкло за тел за орнаменти

Стъклото на тел за тел е проводното стъкло, което познава повечето хора от ежедневието. Това е проводното стъкло с повърхностна повърхност. Често се използва за предни врати. В зависимост от структурата на орнамента, това телесно стъкло е леко разпръскване или светлина.

Цените за различните телесни очила

Цените на тел стъклото започват с приблизително 40 кв. Евро. Така тя е значителна по-евтина от другите предпазни очила. Можете да прочетете повече за цените на прозоречното стъкло тук подробно. Друго предимство за частния собственик, градина дизайнер или усъвършенстване на дома: рязането на тел стъкло не е трудно. По принцип, той е по подобен начин като рязане на обикновеното стъкло.

Съвети и трикове Повече за проблема с други очила за сигурност могат да бъдат намерени в различни ръководства в дневника на къщата. Например, ще научите какви са рисковете в чужбина на стъклена врата. Заедно със значително по-ниската цена на тел стъклото, тя все още обяснява високата привлекателност на тази чаша днес.