Агонията при избора на име: Ето колко скъпо може да бъде специалното име за потомството

Ден след ден родителите по целия свят се чудят кое е най-доброто име за новото им бебе. Трябва да е специално, да звучи добре и най-хубавото от всичко трябва да е уникално. Швейцарска компания може да поправи това.

Раждането на собственото ви дете винаги е нещо специално. И разбира се собственото ви дете винаги е нещо много специално. Поне за родителите. Но те биха искали други хора да разпознаят тази специалност в своето потомство. И как го правиш без шум?? Разбира се, името на детето трябва да е екстравагантно!

Трябва да звучи приятно, да отговаря на потомството и да бъде абсолютно уникален. В крайна сметка родителите искат да избегнат потомството да бъде само едно от многото по-късно. В идеалния случай вашето дете винаги трябва да бъде ТЕТО дете. Но как се прави това с много специалното име?? Ясно е, че получавате професионална помощ.

Швейцарската компания 'successswelle ' е специализирана в намирането на уникални имена. Идеята дойде на основателя Марк Хаузър, след като той успя да помогне на няколко приятели да намерят име. "Изборът беше някакъв стрес за двойката, затова си помислих, че мога да помогна."

Като бизнесмен Хаузер бързо усети, че човек може да спечели много пари с помощта на правилното име на детето. В крайна сметка бъдещите родители винаги маркират малко по-различно и портфейлът винаги е малко по-голям с оглед на предстоящото раждане. Така се случва също така, че с "вълна на успеха " за гарантирано уникално име, което никога не е съществувало никъде по света (нито днес, нито преди 100, 200 или 600 години), само 32.Може - или трябва - да плати $ 000.

Екип от историци, лингвисти и други експерти прекара пет седмици в търсене на добро име. И има какво да се помисли. Произношение, правопис, разбиране, всичко трябва да отговаря на по-късното потомство, но не трябва да е твърде сложно. „Ако човек трябва да повтори името си пет пъти по телефона и никой не го разбира, това е голяма грешка“, казва Хаузър.

Грешка или не, плащате 32.000 $, можете да бъдете сигурни, че няма втори човек на света, или някога е бил, който да носи това име. Това, което компанията все още не е успяла да гарантира обаче, че в близко бъдеще няма да има други родители, които също да изберат това дълго, гениално име. И тогава това беше всичко с уникалността. Срамно е всъщност. Може би бихте могли да навършите 32 години.Затова е по-добре да инвестирате $ 000 - за степен или нещо подобно.